Strandtur

I lørdags startede mandens ferie og vi lagde ud med en familieudflugt til Amager Strandpark. Det var første gang Ida skulle opleve stranden og vi var selvfølgelig spændte på, hvordan hun ville tage mødet med havet og den kæmpe store sandkasse.


Der var ikke nogen tøven fra Idas side, hun styrede direkte mod det store bassin og lod sig overhovedet ikke mærke af, at vandet var ca. 16 grader koldere end alt andet vand hun hidtil har været i berøring med.


Vi skyndte os derfor at give hende badetøj på og straks var hun på vej mod vandet igen.


Havde vi ikke stoppet hende er jeg sikker på hun bare var fortsat lige ud i bølgen blå.


Mad var det eneste, der kunne holde hende på håndklædet, så det lokkede vi med, når der kom for meget gåsehud på den lille krop.

Både jeg og manden fik os også årets første rigtige dukkerter i det kolde vand. Ellers blev det mest til sopperi med Ida, der råbte op af ren glæde, når hun stod ude i vandet med en. Alt i alt en skøn tur og fantastisk start på sommerferien.

5 kommentarer

 1. Dejlige billeder Mie! Så fin Ida er med solhat og den skønne badedragt! Og selvfølgelig var hun da frygtløs. tror faktisk aldrig, jeg har oplevet et så laid back og uimponerbart barn som Ida - hun er sej! ;)

  SvarSlet
 2. Dejligt hun kunne lide det!
  Hun bliver da en rigtig vandhund... ;)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder, det ser super hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 4. Må give Helle ret: Ida er sej. Krabbe er.. en lankrabbe-pivefis. Han vil kun klappe på vandet...tsk tsk

  SvarSlet
 5. Ja, hun er vist lidt af en eventyrer. Det får vi også at vide ovre fra vuggestuen, at hun altid er på opdagelse. Det er meget rart, men kræver også lige et ekstra vågent øje.

  SvarSlet