Lidt af hvert

Pyhh, hvor jeg sveder og her midt i min overophedning bliver det ikke til mange kreative syslerier. I stedet har jeg fået ryddet op og ud i alle mine gemmer og opretter nu annoncer på Trendsales i stor stil. Det bliver til alt fra babysengetøj, vinterstøvler, kjoler, hatte, lidt porcelæn og sågar også en helt ubrugt skijakke selvom det godt nok ikke lige er højsæson for den slags. Men kig endelig forbi min profil og se om du ikke skulle blive fristet af noget, der kommer løbende nyt. Jeg regner også med, at det bliver der jeg for fremtiden vil sælge mine hæklede dyr, når jeg en gang i mellem får nogle i overskud til at sælge ud af.Desuden vil jeg gerne sige tusind tak for alle de søde hilsner og lykønskninger I gav mig her på min bryllupsdag i onsdags. Ihh, hvor var de dejlige at læse (og de er blevet læst flere gange). Vi havde en rigtig hyggelig dag og især aften, hvor manden og jeg var ude at spise bare os to og rigtig fik kigget hinanden dybt i øjnene og snakket om en masse uden at blive afbrudt af andre en tjeneren, når hun kom med den næste ret. Vi spiste på No.1 i Århusgade, Kbh. Ø og det kan klart anbefales.

Nu vi er ved manden, kender I så det, når han sidder og ser en eller anden fodboldkamp i TV, som man ikke selv rigtig følger med i og så hele tiden kommer med de der småretoriske spørgsmål? Jeg føler mig altid på en eller anden måde forpligtet til at svare, når nogle stiller et spørgsmål og jeg er den eneste anden i rummet. Men hvad svarer man til spørgsmål som "hvordan kan han få lov til at spille videre efter det der?" eller slet og ret "hvad tænker han på!?", når man hverken har forstand på fodbold eller har set særlig meget af den pågældende episode? Jeg ved godt, det nok ikke er meningen, at jeg skal svare noget, men jeg mumler da af og til noget som "nej, det er ikke så smart" henne fra mit hjørne af stuen - så er han da ikke helt alene om det.

Fortsat go' kamp til alle jer, der også følger mere eller mindre med her til aften.

5 kommentarer

 1. Fnis, det med de sympatiserende kommentarer kender jeg kun ALT for godt. Og også de let bebrejdende blikke der indkasseres, når jeg ærligt siger at jeg enten ikke liige så hændelsen eller bare ikke kender regler på detailniveau. ;o)

  Jeg kunne vist også godt trænge til en grundig oprydning i gemmerne, men jeg kan nu alligevel ikke dy mig for at smutte omkring TS.

  Hvis du mangler noget at lave under VM-finalen kan du jo smutte omkring min blog og deltage i den give-away jeg netop har søsat. :o)

  SvarSlet
 2. Ha ha, helt vild med din fodbold kommentar.
  Jeg føler også nogle gange at jeg er med i en reklame for danske spil;-)

  SvarSlet
 3. Hahahahha, sådan noget gør jeg også. Min mand ser ikke så meget sport, men han taler ofte med sin computer??!!! hvis man forsøger at pippe lidt med, så får man skæld ud.

  Altså, nu er jeg jo muligvis en anelse farvet, men skal du ikke også have en Amiobutik, Mie? Det er noget billigere og så er det KUN håndlavede sager.

  KRAM
  Lis

  Ps. Tak for deltagelse i min give away:)

  SvarSlet
 4. Lis; jeg har virkelig overvejet det og næsten også besluttet mig for at gøre det, men så kunne jeg ikke lige overskue at oprette mig. Men jo, det skal jeg da :-)

  SvarSlet
 5. Hehe...her er det omvendt...jeg er bidt af en fodbold og manden gider kun at se "de vigtige" kampe...
  Til gengæld hører jeg en del retoriske spørgsmål, når han sidder foran computeren og det er som om at ingen svar lige passer herren og altså heller ikke et "ikke svar":)
  Glæder mig til at tjekke op på din TS profil og/eller Amio:)

  SvarSlet