Koldskål

Nu handler mine blogindlæg godt nok sjældent om mad - nok mest fordi sådan noget spændende madlavning ikke rigtig siger mig noget (altså jeg kan godt lide at spise god mad, men at lave, læse, høre, snakke om det siger mig ikke rigtig noget). Så indlægget i dag bliver derfor en lille undtagelse, det handler nemlig om koldskål.

Jeg kan rigtig godt lide koldskål, især her om sommeren. Jeg synes det er skønt både til at drikke som et lille mellemmåltid eller spise som dessert eller snack. Og jeg kan lide det både med frugt, müsli, kammerjunker eller min personlige topsnaskede favorit med flødeskum og revet mørk chokolade! (som jeg på meget voksen vis kun tillader mig selv at få yderst sjældent og stort set kun hvis jeg er alene hjemme, da jeg ikke kender andre, der synes denne kombi er lækker). Derudover kan jeg rigtig godt lide fine æsker og flotte gennemførte emballager. Derfor er det også klart, at jeg faldt pladask for denne koldskål, der så også oven i købet er økologisk.


Den kan kun være god, tænkte jeg og glædede mig hele vejen hjem fra supermarkedet til at tage en tår af denne koldskål som helt sikkert ville smage frisk af citron og lækkersulten-slukkende af vanilje. Men adr, hvor var den bare skuffende. I bedste fald smagte den en smule syntetisk. Det var lige så min mund snørede sig sammen efter den ene store slurk jeg fik taget af den. Så resten af sommeren holder jeg mig til Arlas kendte mærker (hvis jeg da ikke laver min koldskål selv) enten med citron, hvis den skal drikkes eller med tykmælk og æg, hvis den skal spises.

Men koldskålen gik dog ikke spildt, for Ida er åbenbart ikke så koldskåls-kræsen som sin mor og hun labber den gladelig i sig og be'r om mere.


Så skulle du også stå i dit lokale supermarked og blive fristet af denne flotte karton, kan jeg kun give dig min varmeste anbefaling til at lade denne variant stå på hylden og i stedet vælge en sikker kending. Eller har du måske allerede prøvet den og synes, ligesom Ida, at den da bare smager fortræffeligt og det er mine smagsløg, der er noget i vejen med?

2 kommentarer

  1. -Jeg har det ligesom dig - synes det var så vældigt, fordi den så delikat ud og oven i købet var økologisk! Men smagen.. den er intet at råbe hurra for! Vi er vilde med Arla's med jordbær, så den er fast inventar i køleskabet :-)
    Kh Stine.

    SvarSlet
  2. Jeg kan anbefale Thises, hvis du går efter øko. Den er super god!

    SvarSlet