Fyraftenskup

I dag havde jeg besluttet mig for at Ida skulle have sine første rigtige sandaler. For selvom hun ikke går helt endnu, så går hun meget rundt med støtte og desuden knokler hun mere rundt på vuggestuens legeplads end de skindfutter hun har nu kan holde til.

Jeg er tidligere blevet rådet til at konsultere Rend og Hop-butikken i Vanløse til dette formål. Så der begav jeg mig af sted her til eftermiddag efter jeg havde hentet Ida kl. 16 ovre i vuggestuen. Men ak, jeg gik forgæves, de har ferielukket helt frem til 26. juli - og jeg havde endda tjekket deres hjemmeside ud inden jeg tog af sted for netop denne info (som så ikke var der). Nu var jeg jo bare blevet så opsat på, at hun skulle have de sandaler i dag så jeg konsulterede endnu en skobutik i Vanløse, men deres skomodeller var alt for brede til Idas lille fod og kl. var nu passeret 17.


Så jeg gav op og begav mig hjemad med S-toget. Men så mens jeg sad der i S-toget kom jeg i tanke om Spinderiet, som toget kører lige forbi - og der lukker butikkerne først kl. 19. Da vi kom frem til Skoringen i Spinderiet viste det sig sågar, at der er 40% på alle skoene i butikken pga. ejerskifte og der var et par sandaler som passede perfekt til Idas lille smalle fod. Hvilket lykketræf.


De er lukkede i snuden så de stadig beskytter de små tæer, når hun kravler rundt, hvilket hun jo stadig gør mest, og så har de et funky neonpink velcrobånd. Derudover snuppede jeg også et par nye Bisgaard skindfutter i sølv med hjem, også med 40% rabat. De er i str. 23 og er derfor først til brug til vinter eller næste forår, men når det er sutsko er det jo ikke så årstids betinget.

Her til aften har Ida så taget sit første lille skridt ud i den frie luft. Hun rejste sig bare op og trådte et skridt frem og satte sig derefter brat ned på gulvet igen, men det er da en begyndelse. Det må skyldes de nye sandaler, tænker jeg...

6 kommentarer

 1. Ja, helt klart på grund af de fine sommersandaler!

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine. Der bliver jeg da vist nødt til at komme forbi.

  SvarSlet
 3. Hvor er det altså også bare nogle vildt lækre sandaler. Og neonpink velcro! Jamen altså - kan det blive mere hipt?

  SvarSlet
 4. Tror også helt sikkert på, at det er pga sandalerne :-)

  Hvad er det for nogle (mærke)? De er nemlig præcis sådan nogle, jeg er på udkig efter til Øglen - hidtil forgæves. Men de der er da bare mega-fine, og hvis de ovenikøbet er på tilbud, såeh... ;-)

  SvarSlet
 5. iBaby; de er fra et mærke der hedder Naturino og jeg har som sagt købt dem i Skoringen i Spinderiet.

  SvarSlet
 6. Tak skal du have. Så vil jeg gå på udkig (udsalg ;-))

  SvarSlet