Bornholm

Som du måske har gættet ud fra den seneste tids aktivitet her på bloggen, så har vi holdt sommerferie. Den sidste uge har været mandens og Idas sidste ferieuge, jeg selv har lige næste uge med så skal jeg starte på et aktiveringskursus - håber virkelig det er et kursus jeg kommer til at stoppe på i utide grundet "rigtigt" arbejde. Nå, men det vil jeg først tænke mere på fra i morgen har jeg besluttet.

I stedet får I en omgang feriestemning fra vores ferie på Bornholm. Jeg skylder også en omgang billeder fra min venindes bryllup, men de skal lige ordnes lidt først.

Idas moster og familie har fået solgt deres hus på Bornholm (og flytter herover på fastlandet - jubii) så det var sidste chance for at udnytte et tæt bekendtskab på Bornholm lige midt i højsæsonen. Så vi pakkede sydfrugterne og tog barnet med på sin første sejltur.


Vi lånte også vores værters Christiania-cykel og tog Ida med på hendes allerførste cykeltur (ja tænk en gang, vi bor i cykelbyen København og så har vi aldrig fået cyklet en tur med barnet - ikke pga. ulyst men pga. manglende udstyr).


Cykelturen gik til Balka-strand, men da vi kom derud var det et noget overskyet syn, der mødte os. Desuden var Ida faldet i søvn i vognen, så det blev ikke rigtig til strandtur den dag.


Tilgengæld fik vi masser af sol og strandtur på Balka dagen efter. Ida viste sig igen frygtløs og kastede sig hvinende ud i Østersøen.


Ellers stod ferien på masser af familiehygge og grillpølser.


Fisk på røgeriet i Allinge.


Lækker frokost på Svaneke Bryghus og en masse kys og leg med de bornholmske kusiner og fætter.


I dag står den på store vaskedag oven på først en tur til Falster efterfulgt af Bornholmerferie - det giver ikke så lidt fyld til vasketøjskurven.

1 kommentar

  1. Ser ud til at have været en dejlig tur...og hvor blir det da dejligt for jer alle, at de flytter over på fastlandet:)

    SvarSlet