Sommerbuksedragt


Nu hvor sommeren for alvor er kommet til os, syntes jeg Ida trængte til noget nyt sommertøj. Hun kan ikke gå endnu, så jeg synes stadig hun skal have noget ned over knæene, så de ikke bliver alt for skrammet ovre på vuggestuens legeplads, så alle de søde sommerkjoler og nederdele må vente lidt endnu. Det er derfor stadig Elsebeth Gynthers buksedragt-mønster der er det foretrukne mærke herhjemme. I tyndt bomuld og med smock her og der bliver den også en lille smule sommerkjole-agtig.

11 kommentarer

 1. Den er altså bare skøn! Stoffet er jeg vild med, er det Liberty?
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Nej, men det ligner Liberty synes jeg også. Det er noget Japansk som jeg har købt hos Malika og Rosa. Her er et link: http://www.malika-rosa.dk/shop/japansk-smaablomstret-3637p.html

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare sød!
  Fin detalje med smock i midjen:)

  SvarSlet
 4. SÅÅÅÅÅ fin Mie! Virkelig lækker. Uha, skal du ikke sy en til Emma Lucca i bytte for... noget? ;)

  SvarSlet
 5. Ja, den er virkeligt skøn :)

  Og fine farver i stoffet og sød detalje med retrostoffet indvendigt!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Det er da også en rigtig fin detalje med de store turkise knapper. Jeg er i det hele taget vild med den måde selerne er brede og runde på:)

  SvarSlet
 7. Sikke en sød buksedragt. Dejligt mønster. Jeg har set de har genoptrykt Elsebeth Gynthers Bog, jeg bliver nødt til at eje den efter alt hvad jeg har set i blogland fra den side.

  Kh
  Monika

  SvarSlet
 8. Hvor er den lækker Mie!!
  Skønt stof - og fantastisk model..;) Jeg tror desværre ikke jeg får vovet mig ud i en buksedragt i nærmeste fremtid..
  Så (ligesom Helle) er jeg også ude i at høre om du ër vild efter at sy sådan en mere - i bytte for et eller andet godt eller mod cool cash;)?
  KH Anne

  SvarSlet
 9. Ihh tak skal I have for alle komplimenterne.

  Helle og Anne; Har desværre ikke lige overskud for tiden til at sy til ud over eget forbrug - har desuden heller ikke andet end små stumper tilbage af stoffet.

  SvarSlet
 10. Hvor er den bare fin! Man må vist hellere til at anskaffe sig den bog, den lader til at være ren guf :)

  SvarSlet