Sko, sko ikke?Ida har fået disse lækre sko fra Bisgaard i fødselsdagsgave, men problemet er, at det jo er ved at være sandalsæson for de små fusser - en detalje jeg ikke havde tænkt på da jeg skrev ønskesedlen. Og jeg har ladet mig fortælle, at de små faktisk kun har brug for sandaler og gummistøvler hen over sommeren. Hun har derfor mere behov for denne model fra Bisgaard:

Det store problem er så det med størrelserne. For lige nu skal hun have en str. 20, hvilket skoene er købt i, men sandalerne er kun i butikken, hvor de er købt, i str. 21. Og da str. 20 allerede er 1,5 cm længere end hendes fødder er nu, bliver 21 alt for stort. På den anden side synes jeg også de lilla sko er vildt søde og vil rigtig gerne have dem til hende til efteråret, så overvejer at bytte dem til en større størrelse og så købe sandaler i str. 20 et andet sted. Men hvor store skal jeg så bytte dem til str. 21, str. 22?

Nu så jeg lige på hjemmesiden (hvor de er købt og billederne er lånt fra), at målene er forskellige fra sko til sandal, så måske sandalen i str. 21 alligevel kan bruges. Jeg må prøve at ringe til forhandleren i morgen og høre lidt mere om størrelserne tror jeg.

Puha, sikke nogle hovedbrud man skal gøre sig over sådan nogle små størrelser og deres fodtøj! Det er jo virkelig en hel videnskab...

10 kommentarer

 1. Str. 22 HELT sikkert... Eller altså, kan jo ikke give garantier, men de springer i reglen 2 numre pr sæson :)

  SvarSlet
 2. Og ja, de HAR kun brug for sandaler og røjseren hen over sommeren :)

  SvarSlet
 3. Eftersom det kun er en halvsæson der er tale om vil jeg sige str. 21. :)
  Jeg er nemlig enig med Helle i de to numre pr. sæson, det har også holdt her i den alder.

  SvarSlet
 4. Åh jeg kan ikke huske noget om str på små sko, men hold da op de er bare så fede begge par :o)

  SvarSlet
 5. Superfine sko, hun har fået sig der! Du har jo lissom fået svar herover, men sandalerne skal være 1-1,5 cm for store for dem skal hun have nu. Og skoene skal du jo så nok købe i 22, som de kloge damer herover siger. og ja, det er eddermame en videnskab.

  SvarSlet
 6. Åh - jeg gør mig også altid den slags hovedbrud over Karo's sko...:)
  Og hvad er der nu brug for..
  Vi har skoene og de er altså stadig i brug fra morgenen af og om aftenen - men det er da rigtigt at ser vi fremad kan hun nok godt klare sig med sandaler og røjsere..:) (Forhåbentlig!!!)
  Jeg er helt vild med den sandal, du viser, men jeg fik tippet at den nok alligevel er for lukket til de varme dage.. Men nu er min trold jo også et år ældre - så måske det ikke gør noget..
  Nå - en længere smøre..;)
  Glæder mig til at høre hvad du beslutter..
  KH Anne

  SvarSlet
 7. Ja, jeg er i ørigt helt enig med Anne i, at de sandaler, du viser er fine, men meget varme. Faktisk derfor, jeg kikkede ind igen... altså for at skrive det til dig. Jeg ville vælge en mere åben model, der har ditto god støtte, hvis det var mig... :)

  SvarSlet
 8. Jeg vil også sige sko i str. 21. Når barnet er så lille, skal det ikke have mere end 1 cm voksetillæg. Jeg har - i al beskedenhed - skrevet en god artikel om emnet, som jeg synes er værd at læse. Du finder den her:

  http://floedebollen.blogspot.com/2007/05/artikel-fra-vores-brn-72008.html

  Desuden ville jeg ikke købe sko, medmindre hun har totalt standardfod, uden at få en prof skodame ind over. Man kan virkelig komme galt af sted - taler af erfaring (!). Må jeg anbefale butikken Rend & Hop i Vanløse, som også er den, der er med i artiklen? Indehaveren Tina er supersød og superdygtig og hele ventetiden værd (der er altid en del kunder i butikken). Efter min sandalbrøler sidste forår køber jeg ALDRIG fodtøj til mine børn igen uden hendes mellemkomst!!! ;-)

  SvarSlet
 9. Åh, tusind tak hvor er I bare søde, kloge og hjælpsomme:-)

  Jeg tror det ender med at jeg bytter skoene til en str. 22 og så vil jeg spadsere en tur til Vanløse og se på sandaler i eftermiddag, når jeg har hentet Ida i vuggestuen tror jeg.

  SvarSlet
 10. Vi fik afvide at de små skal have en størrelse større i sandaler, da de ikke må nå helt ud. Vores dreng fik str. 22 i sandalerne og de er super gode - selvom han norm. bruger 21.

  Men skønne er de lillae sko :-)

  SvarSlet