Ska' du se giraffen?

Der er for tiden en masse ting, der ikke har meget med hverken små kreative projekter eller bloggen at gøre, der optager meget af min tid. Den ene ting er Ida, der er startet i vuggestuen, og selvom hun er kommet rigtig godt fra start, så oplever vi reaktionen herhjemme ved, at hun er meget pylret og rigtig meget mor-hungrende. Klart nok, hun har jo heller aldrig været vant til, at jeg sådan "går fra hende" hver dag og den realitet tager vist lige lidt tid at sluge.

En anden stor "tidsrøver" har været denne grumme, grumme forkølelse som jeg har hevet med mig hjem i en kombination af vuggestuestart og fest i et telt i en have her i weekenden. Jeg har i et par dage ikke lavet andet end at ligge og være ynkelig på sofaen. Nu er den dog ved at fortrække og jeg er så små i gang med lidt småprojekter igen. Idag har jeg indtil videre fået færdiggjort giraffen her.


Nu har jeg bare lyst til at fortsætte med hyggeprojekterne og så lade oprydning være oprydning indtil videre - den kan jeg tage efter jeg har hentet Ida, så er der nemlig heller ikke tid til kreaprojekterne længere.

13 kommentarer

 1. Den er super sød, jeg er helt pjattet med giraffer :)

  SvarSlet
 2. Den mangler vel kun lige de der "følehorn" agtige nogen den også har??? ellers er den bare super fiiin. du bare så god.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare skøn!!

  Husker tydeligt vuggestuestarten - pyhh det er hårdt!! God bedring til dig!!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Ih, hvor er den bare sød!
  Håber du bliver bedre snart:)

  SvarSlet
 5. Super sød giraf... :o)
  Solskins-håbefulde-hilsner... :o)

  SvarSlet
 6. Hvor er den sød! Du har måske nok til at åben en zoo snart ;-)

  Eeeelsker din elefant! Min yngste fik en lignende i grøn, da hun blev født. Snablen blev der suttet og holdt en del i ;-)

  SvarSlet
 7. Hvor er Giraffen Gumle sød.

  SvarSlet
 8. ej hvor er den fin, har længe gået med tanken om at lave en giraf, har et eller andet med giraffer og delfiner, men ja er ikke kommet videre :)
  Kunne ikke hitte ud af hvordan den skulle se ud, men hvor er din bare blevet fin :)
  Hav en god weekend.
  KH Micha

  SvarSlet
 9. Hvor er den sød og sjov.

  SvarSlet
 10. Hvor er den sød!

  God bedring til dig!

  SvarSlet
 11. Hvor er den fantastisk sød!! En sådan en skulle jeg også gerne lavet! :-)

  SvarSlet
 12. SKØN giraf. Og god bedring.

  SvarSlet
 13. Giraffen er jo intet mindre end fantastisk! Hehe. Elsker dens blik. Den er super sød!

  Ditte

  http://smykkestykke.blogspot.com/

  SvarSlet