Idas værelse


For lidt tid siden på en af de sjældne solskins-forårsdage tog jeg disse billeder af Idas værelse, for at vise jer lidt mere af min indretning derinde. Den eneste gennemgående farve jeg har brugt på værelset er hvid og så står alt legetøj, billeder, bøger mm. for de mange klare farver som jeg synes hører til på et børneværelse.

Jeg har prøvet at have en wallsticker sat på væggen, men da det er savsmuldstapet gik der ikke længe før den begyndte at glide ned af væggen igen. Da jeg så var til Babybusiness-brunch fik jeg de blå sommerfugle i min goodiebag, der passer perfekt til siden af bogreolen og dér bliver de siddende.


Lidt tidligere på foråret, da kirsebærtræerne rigtigt blomstrede pyntede dette lille træ også udsigten inde fra Idas værelse.

Ida er begyndt at lege mere derinde, men favoritlegepladsen er stadig stuen, hvor vi andre er. Så hun har både sit hjørne i stuen og sit værelse - og nårh ja, så efterlader hun sig jo også tydelige spor i resten af lejligheden.


Jeg synes hendes værelse er blevet sådan et fint og vellykket lille rum i vores lejlighed og det er klart et favoritrum - måske fordi en af hjemmets favoritpersoner beboer det?

7 kommentarer

 1. Det ser også rigtig hyggeligt og fint ud derinde, så klart, at det er favorit-rum:)

  SvarSlet
 2. Hej Mie,
  Hvor er det dog en fin og inspirerende blog du har :)
  Her melder jeg mig gerne under fanen faste læsere hvis det er ok med dig. Jeg er selv ret ny herinde, så min blog er på begynderstadiet.
  Superfede DIY's du har, glæder mig allerede til at lave skråbånd med den bestilte dims/skråbåndsfolder

  Mvh Anne

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et hyggelig værelse, kan godt forstå det er din favorit:)

  SvarSlet
 4. Hej Mie
  Sikke et dejligt beroligende værelse din datter har sig. Super fint:)
  God tirsdag

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 5. vilken mysig blogg du har! :)

  SvarSlet
 6. Hej Mie...
  Uh også på børneværelset formår du at skabe fuldstændig hygge og lækre farver!
  Sikke et dejlig værelse - der kunne jeg godt bo..;)
  Hvor har du det fine "gulvtæppe" fra..?
  Nyd aftenen..
  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Tusind tak skal I have allesammen.

  Anne; Tæppet er såmænd et jeg fandt i Netto til 69 kr for nogle uger siden. Helt perfekt til det lidt smalle og aflange værelse.

  SvarSlet