Lidt nyt til gemmerne

I går var jeg forbi de to meget lækre butikker på Smallegade, Barnelil og Garniture og fik selvfølgelig et par lækkerier med hjem.


Først og fremmest denne helt vildt skønne æske fra Mini Labo.


Og lige meget hvad manden nu kan finde på at sige, så gik jeg faktisk og manglede en ny opbevaringsæske til alle mine forskellige patchwork-skabeloner.Jeg fik mig også 3 nye bambi-bøjler til Idas tøj (har nemlig nu også fået en knage at hænge dem på) og et ark papir på 50x70 cm fra Blafre med søde blå retro-elefanter.


Dejligt med lidt nyt til gemmerne!

2 kommentarer

 1. Det var da nogle gode sager, er vild med dem alle tre. -og må lige grine lidt af det du skrev med din mand, det lød bare lige så bekendt... ha ha... ;-)

  god weekend.

  SvarSlet
 2. Sikke dog en fantastisk æske, jeg må vist en tur forbi det mondæne Frederiksberg :o)
  Er loppemarkedet bag rådhuset i øvrigt et hit? Ved du noget om det?

  Kh Louise.

  SvarSlet