Her har I mig tilbage

De sidste par måneder har jeg og 8 andre tøser været i gang med planlægning og koordinering af en rigtig god venindes polterabend. Som dagen har nærmet sig har indsatsen været intensiveret og derfor har aktiviteten på bloggen også været dalende i denne periode. Men i går blev det hele afviklet, med en overrasket brud, godt vejr og glade gæster. Alt forløb efter bedste evne og jeg er ret sikker på vi fik sendt en meget glad brud godt på vej til det ægteskabelige liv.


Nu hvor dagen er lykkeligt overstået, regner jeg med at komme op på den kreative hest igen og få lidt mere gang i produktionerne af diverse projekter. Blandt andet venter en kage-bestilling på at blive gjort færdig og sendt af sted.


Og så har Marapytta-Line fået inspireret mig med dette indlæg, til at komme i gang med det tæppe jeg længe har planlagt at lave. Det skal ikke være et sengetæppe som Lines, men et sofatæppe til mit hobbyrum. Jeg har regnet mig frem til at jeg skal bruge 321 sekskanter for at få den ønskede størrelse. Jeg forsøger ikke at gå farve-amok som jeg ellers har tendens til og holder mig til tre farvekategorier; lyslilla, mørklilla og turkis.


Hver af disse bunker skal derfor være 107 sekskanter høje. Jeg ved ikke helt endnu, hvordan mønstret skal være, så regner med at sy de fleste op på pap og så pusle mig frem til det. Forhåbentlig har jeg et tæppe at varme mig med, når sommeren er ved at være ovre.

10 kommentarer

 1. Spæææææændende projekt Mie! Hvor flotte farver. jeg skal selv i gang med sengetæppe i lige præcis de nuancer lige om lidt! Skal bare ige have overstået eksamen på onsdag ;)

  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Ja Marapyttas indlæg har godt nok været til inspiration. Jeg har lige reseveret den bog på biblioteket.dk, bliver da lige nød til at se hvad den handler om ;-)
  God fornøjelse med tæppet, glæder mig til at følge med i det projekt.

  SvarSlet
 3. Spændende projekt! Jeg glæder mig til at følge med :-)

  SvarSlet
 4. Uh, sikke et spændende projekt. Lækre farver!

  SvarSlet
 5. Ej hvor spændende, det er også bare flot det tæppe. Glæder mig til at se dit færdige og lækkert farvevalg.

  Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 6. Ih hvor skønt at jeg har inspiretret dig! Jeg har her til morgen lavet en lille udregning på mit tæppe....pust/støn, har indtil nu syet 432 sekskanter sammen og har renet ud at der i alt skal bruges 2040 stk!!! Men jeg gir IKKE op, selv om det er lidt tungt at tænke på, i hvert fald hvor lang tid der er til det er færdigt. Overvejer at invitere en flok veninder på besøg når pappet skal tages ud. Den tanke kan jeg næsten ikke rumme, alle de tråde der skal fjernes.
  Glæder mig til at følge med i dit tæppe, det er nogle fine farver!
  Kh Line

  SvarSlet
 7. sikke et projekt :)
  Glæder mig til at se det færdige resultat... og velkommen tilbage :)
  dejligt din veninde blev sendt godt afsted på ægteskabets sti :)
  KH Micha

  SvarSlet
 8. Held og lykke med tæppet! Faldt over dit profilnavn og synes at det er det bedste hidtil! Genialt udtryk for en blog! Er straks tilmeldt som fast læser.
  Venligst Loppe-shoppe.

  SvarSlet
 9. he,
  Nu maa jeg altsaa lige hoere jer ad: Klipper I ALLE de sekskanter selv? Rier I ALLE de sekskanter selv? Lader i pappet sidde I ALLE de sekskanter naar i syr sammen? Og syr I ALLE de sekskanter sammen i haanden??

  Er i splitteravende GALE:-)

  Nej jeg bukker mig i stoevet, jeg har selv suet ca. en kvart m3 og det har indtil nu taget en maaned, saa tanken om mere en d300 sekskanter eller saagaar 2000 lyder SAA vildt.

  Men glaeder mig meget til at se det faerdige resultat.

  hilsen Johanne

  SvarSlet
 10. Tak Helle og held og lykke med eksamen på onsdag.

  Linsens; ja det kunne godt være man skulle få kigget lidt i den bog, er også selv blevet lidt nysgerrig på den :-)

  Polka, Julia, Vicki; Tak skal I have :-)

  Line; Ja tak for inspirationen og "sparket" til at komme i gang. Hvor er det lige sindsygt mange sekskanter du skal have gang i! Men der er bare også et eller andet dragende ved sådanne kæmpe-projekter. Jeg kan selv godt lide at have et stort projekt i gang ved siden af andre småprojekter. Og så tilfredsstillelsen man får når det er færdigt er virkelig slidet værd.

  Micha; Tak skal du have.

  Loppe-shoppe; Ih tak, var heller ikke et sekund i tvivl om mit blognavn, da først dette var kommet til mig, hvilket det faktisk gjorde ret hurtigt efter jeg begyndte at tænke på at starte en blog :-) Og velkommen til.

  Johanne, Ja til alle dine spørgsmål og ja, det er kræver nok en lille smule skørhed at kaste sig ud i disse projekter - eller i hvert fald en stor lyst til håndarbejde :-)

  SvarSlet