Glædelig Skt. Hans aften

Bare rolig, jeg overlevede Kvindeløbet og det er ikke derfor jeg har været stille de sidste par dage, jeg har bare ikke lavet så meget, der har været værd at blogge om.

Idag vil jeg vise jer vores altanbordsløsning - noget jeg efterspurgte for noget tid siden her på bloggen. Jeg synes jeg har fundet en perfekt løsning til vores ret smalle altan med et bord, der hænger på gelænderet og kan klappes ned, når vi ikke bruger det.


Og så vil jeg da også ønske jer alle sammen en rigtig dejlig Skt. Hans aften. Efter flere planer har været i spil, er vi endt med bare at skulle have en stille og rolig Skt. Hans aften herhjemme med indvielse af vores nye altanbord til aftensmåltidet. Senere går vi nok en tur og spejder efter bål og en lille is.

9 kommentarer

 1. LÆKKER løsning med altanbordet Mie!

  Vi holder også stille sankt hans herhjemme i aften, for jeg er stadig ret ikke helt rask og vi kan godt bruge lidt hyggetid alene sammen i familien ovenpå den sidste halvanden uges sygdom ;)

  KH Helle

  SvarSlet
 2. Super fin løsning:) Er det hjemmelavet? Her står den også på stille og rolig Sankt Hans ovenpå en hård uge med sygdom.
  Ha' en hyggelig aften.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Hej Mie - Hvor ser det hyggeligt ud....er vild med kanden og bordet selvfølgelig. Manden er på arbejde, så jeg har børnetjansen (så her er det knap så stille og roligt) :-) Jeg havde egentlig planer om at køre til bålfest men Emil er faldet i søvn og Sara tæt på, så det må vi have til gode til næste år...rigtig god aften.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. God st.hansfeiring, det er godt å bare ta det litt med ro sånn midt i uka. Bordet var lekkert og praktisk. En god løsning du har funnet.

  SvarSlet
 5. Helle; Tak! Lyder som en velfortjent hygge aften oven på al jeres sygdom. Godt I er ved at være i bedring nu.

  Malene, Nej, bordet er ikke hjemmelavet. Jeg fandt det ved at google rundt på nettet, og pludselig dukkede det her op - og så endda ikke så dyrt. Herligt.

  Mette; Ja, med 3 børn kan jeg forestille mig planerne hurtigt kan ændre sig. Håber I havde en hyggelig aften. Kanden på bordet er forresten fra min tur til Mexico efter gymnasiet.

  Turid; Tak skal du have :-)

  SvarSlet
 6. Hej Mie,

  Kunne man lokke dig til at afsløre, hvor bordet er købt? Jeg kan se, at det efterhånden er noget tid siden, men man kan jo være heldig :-)

  Den ville ikke lade mig kommentere med min mail tilmeldt, så jeg ved ikke, så den får du lige:

  ida-maj_fiskbaek@hotmail.com

  SvarSlet
 7. ... Den sidste sætning blev vist lidt rodet - jeg mente bare, at jeg dermed ikke får besked, når du har svaret, og derfor har jeg tilføjet min mail :-)

  SvarSlet
 8. Hej Mie,

  Jeg står netop selv og leder efter samme løsning med hensyn til et bord til vores altan. Dem jeg har fundet ind til videre er desværre alt for dyre, så hvor har du fundet dit? :)

  Mvh. Maria

  SvarSlet
 9. jeg vil også gerne bede om link/forhandler. :)

  SvarSlet