Et håndværkertilbud

For noget tid siden fortalte jeg om, at jeg havde klunset et dukkehus fra nogle genboers storskrald og nu kommer så de lovede billeder af huset.


I ejendomsmægler-terminologi vil man nok betegne det som et "håndværkertilbud". Men så længe dimensionerne ikke er større er det også ok med mig. Der fulgte også en hel pose hjemmesnedkererede møbler med, men dem har jeg ikke fået set igennem endnu.


Som I kan se er der en del K3'ere og huset skal gennemrenoveres fra kælder til kvist, have nye vinduer, males, tapetseres og have noget nyt på gulvene. Men det er et helt igennem hjemmegjort hus med mange fine små detaljer. F.eks. gemte udestuen på et fint lille parketgulv.


Efter at have muget ud og smidt til storskrald gik jeg i sving med sæbe og svamp og nu står det klar til for alvor at blive sat i stand, når jeg lige finder tiden til det.


Jeg er forresten blevet spurgt et par gange om, hvordan jeg skriver på mine billeder, og svaret er, at det gør jeg i Photoshop.

9 kommentarer

 1. Det bliver et helt fantastisk lille hus :-)

  Jeg vil også have et dukkehus.... meeen tror ikke guldklumpen (som er en dreng med stort D) gider det ;-)

  SvarSlet
 2. HEjsa,

  Ej, hvor er det fedt det dukkehus. Det skal du da nok få renoveret flot. Det er skide sjovt, at lave sådan nogle projekter. Har selv været igennem det. Du kan evt. se det her http://mikkelsbaer.blogspot.com/2010/01/house-warming.html

  MVH Kristina

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er det flot! Altså selve husfasongen, det bliver jo nok endu flottere når du har malet og tapetseret lidt:)

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se resultatet, det kan da kun blive godt. Super fund :)

  SvarSlet
 5. Nøj, hvor det kribler i fingrene for at sætte det fine hus i stand. Må ud og klunse mit eget! Glæder mig til at se hvad du gør ved det ;-)

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er det flot! Jeg glæder mig meget til at følge hvad d får gjort ved det :-)

  SvarSlet
 7. Nogle gange, bare en lille bitte smule, ville jeg ønske, at jeg også havde en pige. Bare så man kunne sysle med små gardiner og tapet..

  SvarSlet
 8. Det blir nok et nydelig lite hus! Gøy å innrede i miniatyr! Jeg synes du har så flotte prosjekter med bra forklaringer (DIY)! Er det greit at jeg linker til deg fra min blogg?

  SvarSlet
 9. Mia; Tja, nogle drenge skal jo nogen gange kastes ud i det og så synes de faktisk også "pige"-legetøj er sjovt.

  Kristina; Sikke også et fedt dukkehus du har fået lavet. Jeg fik helt flashback til mit eget dukkehus ved at se billederne af de møbler du har fået til dit.

  SiriR; Ja jeg har også visioner om, at det skal blive en rigtig fint lille villa.

  Maria; ja det gør jeg også :-)

  Linsens; Ja, jeg glæder mig også til at få tid til rigtig at komme i sving med det. Føler mig meget heldig med mit klunseri denne gang.

  Louise; Tak skal du have.

  Husmoder; Et dukkehus kan vel også laves i drengeversion med øverum i kælderen og herreværelse på 1. sal? - og så måske knap så meget flæsegardiner.

  Cissemosse; Tak for komplimenterne og det er helt i orden med link fra din blog - selvfølgelig :-)

  SvarSlet