Connie Jensen

Mange tak for alle jeres kommentarer til mit forrige indlæg. Sjovt at høre om andres tøjdyrsnavne og ikke mindst begrundelserne. En del af jer har også kommenteret på og spurgt til mit bamsenavn, Connie Jensen. Forklaringen her på synes jeg fortjener et lille indlæg for sig selv. Så her får du "Historien bag Connie Jensen".


Da jeg var omkring 7 år gammel var jeg med en veninde inde og se den danske børnefilm "Negerkys og labre larver" og jeg syntes bare det var en rigtig, rigtig god film (har sjovt nok ikke set den siden, måske man skulle prøve at støve den op). Den flotte pige i filmen hed, som du måske har gættet Connie, derfor kom min på det tidspunkt eneste bamse også til at hedde Connie. Den stod i min vindueskarm hele dagen og så fik jeg den over til mig i sengen, når jeg blev puttet om aftenen.

På det tidspunkt begyndte jeg at lege med en anden veninde, hvis mor tilfældigvis også hed Connie, og hende skulle vi ringe til hver dag på hendes arbejde, når vi kom hjem fra skole, for at sige vi var kommet hjem osv. Og hun hed "Jensen" til efternavn. Så når min veninde ringede til arbejdet sagde hun altid "Hej det er ...træffer jeg Connie Jensen?". Dette begyndte jeg så også at sige om aftenen, når jeg blev puttet og skulle have min bamse fra vindueskarmen over i sengen, "Træffer jeg Connie Jensen?" og så bragte min far mig bamsen.

Derfor "Connie Jensen".

9 kommentarer

 1. Hvor hyggeligt! Bamsen ser godt nok også dejlig bamse-brugt ud ;)

  SvarSlet
 2. Så søt historie!! Min likke pike har en kanin som heter Lapin (Lapin er fransk for kanin). Det er fordi jeg er fransklærer og forsøker å lure inn noen franske ord :)

  Jeg har også fortsatt min bamse fra jeg var liten. Den heter Bob, men det var ikke jeg som fant på navnet. Jeg fant derimot på navnet: Eva Viktoria Mariann Carolin Michelle von Løvendahl til en porselensdukke da jeg var 10.. fint skal det være:)

  Ta godt vare på den søte bamsen din:)

  SvarSlet
 3. Min datter Rosa har selv døbt sin dukke Dodo [dådå] fordi hun ikke kunne sige dukke. Hendes sutteklud hedder dudu af samme årsag. Så når hun skal puttes skal vi finde Dodo, dudu og dut.

  SvarSlet
 4. Connie Jensen ser virkelig ud til at være blevet elsket meget meget højt :) Kommer lige i tanke om, at min babydukke hed Laura - opkaldt efter køkkendamen Laura fra Matador :)

  SvarSlet
 5. Hej

  lige et spørgsmål ang. dine skønne hæklede aber. Er mønstret fra stof og stil eller evt. et du har fundet på nettet? Måske også dit eget design?
  God dag.
  Venlig hilsen Jette

  SvarSlet
 6. Hej Jette, ja opskriften til aben er af eget design.

  SvarSlet
 7. Ej, sådan en bamse havde jeg magen til! Kan ikke huske hvad min hed, for jeg havde temmelig mange bamser :-)

  SvarSlet
 8. havde også sådan en - den havde vist også en mor som den kunne sidde i favnen hos..... De kunne vist købes for sådan nogle samlemærker på shell. Hvis du savner en makker til den så kan jeg sikkert støve min op.

  SvarSlet