Bye bye baby - hej hej vuggestuebarn

Ida er startet i vuggestue for en uge siden og klarer det (indtil videre) super godt og imponerer med sit gode humør, nysgerrighed og store appetit. Det er rigtig skønt (og vildt) at opleve ens lille baby forvandle sig til et lille selvstædigt barn, der hver dag overrasker med nye evner.

Desværre følger der også snotnæse og diverse virusser med sådan en vuggestuestart. Ida har taget en omgang forkølelse med hjem som hun har døjet med i weekenden, og her mandag morgen havde den så sat sig på mig i stedet. Øv! Men Ida var heldigvis frisk nok til vuggestuen i dag, så jeg har ligget vagt på sofaen herhjemme i mens.Det kunne have været hyggeligt med en friformiddag på sofaen, men jeg føler mig mest som denne kogte kanin (som jeg gætter på heller ikke er helt på toppen).

7 kommentarer

 1. Hvor dejligt, at det går godt. Vi har ikke fået plads endnu. Hvorfor er kaninen kogt?

  SvarSlet
 2. For filan, hvor er den kanin lækker. Hvis du har kreeret den, så måtte du sørme godt lave en mere til mig lige med det straks, for hvor er den altså bare fantastisk!

  Og så skønt med gnidningsfri opstart i vuggeren. Syntes sørme også, hun virkede topklar i Kongens have... ;)

  KH Helle

  SvarSlet
 3. Ja det er bare skønt med vuggestuen, både at vi har fået plads og at hun kan lide at være der. Du har helt ret i Helle, at hun har været meget klar til at udvide sin verden et godt stykke tid.

  Kaninen er hjemmegjort af mig og givet i gave til min niece. Det er også hende der har stået for tilberedningen af den på sit legetøjskomfur, så hvorfor den er blevet kogt, ved jeg faktisk ikke :-)

  SvarSlet
 4. Det er fantastisk som små rollinger er leveringsdygtig i gode grin - og så ganske ubevidst. Trak på smilebåndet over et stk. kogt kanin! For hvordan kommer man i tanke om at en nuttet kanin skal i gryden?!

  Pøj pøj med helbredet og tillykke med den vellykkede vugger-start.

  SvarSlet
 5. :D Jeg ler, det var moro men den kokte kaninen! Håper at du får snart litt tid på sofaen!

  SvarSlet
 6. Uha, den kogte kanin mindede mig om en forfærdelig film jeg ikke lige mindes navnet på. Men det er noget med en affære der går grueligt galt, hvor elskerinden koger mandens datters kanin...fy føj da.

  Dejligt det går godt med Ida og vuggestue :)

  SvarSlet
 7. Maiken; Ja, det er altså skønt med sådanne påhit fra de små :-)

  Ravenhill; Ja stakkels kanin.

  Julia; uha, lyder ikke som en film jeg har lyst til at se, jeg nøjes med de kogte af den hæklede slags ;-)

  SvarSlet