Babuschka buksedragt

Så blev det til endnu en sommerbuksedragt til Ida, denne gang i Babuschka-print. Jeg har igen taget udgangspunkt i EG-modellen, men i stedet for at klippe ind til ærmegab og stropper, har jeg klippet stoffet lige over og lavet et bredt stykke smock og tynde bindebånd om skuldrene.


Den kunne godt have været et par centimeter længere i overdelen, når man laver den på denne måde, for der kommer lidt "camel-tå" i bleen, hvis den bliver hevet for langt op over brystet. Men så ved jeg det til næste gang. Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med mit lille eksperiment, som har været en idé oppe i mit hoved i noget tid. En ting jeg virkelig godt kan lide ved denne dragt er, at den giver frit udsyn til de små runde, bløde og buttede babyarme og -skuldre.


Ida virkede også godt tilfreds med den nye dragt her til morgen. Hun er blevet en endnu større bølle-baby efter hun er startet i vuggestue, og det nærmest lyser ud af hende. Men hun har det så dejligt ovre i vuggestuen og hun er glad hver morgen vi kommer derover og det er virkelig skønt.

11 kommentarer

 1. Årh hvor kært. Der er bare så mange fine muligheder for detaljer når man har en pige:-)

  SvarSlet
 2. sikke en fin dragt og skønne farver og hvor er din datter sød :)

  SvarSlet
 3. Hej Mie
  den er bare så flot!! måske man skulle kaste sig ud i noget smock engang...

  SvarSlet
 4. Åh - endnu en skønhed Mie..:)
  Den er godt nok også fin med bred smock..
  Jeg må vist ha' lidt gang i symaskinen;)
  Nyd dagen..
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Hvor er den sød.
  Jeg kunne godt tænkemig at vide hvordan man laver smock. kan du mon forklare det?

  SvarSlet
 6. Rigtig sød dragt! Jeg er også helt vild med smock og har netop lavet den første dragt til min datter på 7 mdr. Dem skal hun helt sikkert have mange flere af :)

  SvarSlet
 7. Rigtig sød dragt og datter.

  Kh
  Monika

  SvarSlet
 8. Super flot buksedragt!
  Har tilføjet mig som fast læser... ;)

  SvarSlet
 9. En jättefin byxa du sytt. Har du mönstret kanske du kan lägga ut det på bloggen. Jag skulle vilja sy något liknande till mina barnbarn. Du har en trevlig blogg att komma till då och då. Ha en bra helg //MalinSj

  SvarSlet
 10. Tusind tak for komplimenterne!

  Henny; vil gerne lave en smock-DIY snarest her på bloggen.

  MalinSj; Jeg har ikke rigtig noget mønster til disse bukser - har taget udgangspunkt i mønstret fra Elsebeth Gynthers bog: Børnetøj du selv kan sy. Men jeg mener at Onion har et mønster på en lignende dragt og de kan vist købes over nettet.

  SvarSlet