Yoshi og Toki flytter indYoshi og Toki er i dag flyttet ind i sættekassen. Den er lige så stille og roligt ved at blive fyldt med små søde og fine nips.


Jeg syr stadig patchworkbolde som gjaldt det livet og jeg hygger mig virkelig med det. Det kommer der et helt indlæg om senere. Symaskinen holder sig en fortjent pause efter jeg gik sy-amok på den i fredags. I morgen skal jeg have ryddet op ude i hobbyrummet for mine forældre har meldt deres ankomst på onsdag og skal være vores første overnattende gæster efter vi har fået hobbyrum til /gæsteværelse med en sovesofa.


Her til aften gjorde jeg mig et lille kup. Jeg så ud af vores vindue, at en af vores naboer gik og satte til storskrald og spottede straks et lille dukkehus i træ med rødt tag. Straks fløj jeg ned på gaden og fik klunset mig et dukkehus inkl. en hel pose med møbler der til. Der kommer billeder af det så snart jeg har fået fotograferet det. Det trænger til en kærlig hånd, maling og tapet, men det skal blive mit næste projekt og jeg glæder mig allerede.

6 kommentarer

 1. Hvor er det nogle fine figure du har fået købt? Må jeg spørge hvor de er købt henne, da jeg sagtens kunne se dem i min egen sættekasse.
  Synes det er en rigtig fin blog du har, som jeg følger med glæde:0)

  SvarSlet
 2. Kokeshi dukkerne er simpelthen så fine!

  Og sikke et klunseri. I virkeligheden er det nok også lidt fedt at dukkehuset "trænger til en kærlig hånd", da det kan sætte skub i kreativiteten og at man faktisk nænner det! Jeg er sikker på at det nok skal blive super fedt og vække stor lykke på børneværelset!

  SvarSlet
 3. Lisa; Tusind tak for blogkomplimenter, jeg er glad for du kan li' at følge med :-) Dukkerne er Kimmie-dolls som jeg har købt i Inspiration. De små som jeg har købt koster 70 kr. Man kunne også få nogle større til 120 kr. Men syntes det skulle vre de små, så de kunne passe ind i sættekassen. Man kan også få dem som nøgleringe.

  Maiken; Ja de er fine. Jeg har længe ønsket mig nogle. Jeg glæder mig også rigtig meget til at sætte dukkehuset i stand, og det er faktisk lige sådan et jeg har ønsket at finde, så jeg kan sætte mit eget præg på det. Det er endda et der er hjemmelavet, så det kunne ikke være bedre. :-)

  SvarSlet
 4. *heihei! så bra at du la igjen kommentar inne på bloggen min slik at jeg fant fram til din blogg! den er simpelthen nydelig* gleder meg til å følge den videre*vigdis

  SvarSlet
 5. Hvor heldig kan man være?! Perfekt lige at få stillet dukkehus med møbler for næsen af dig - glæder mig til at se det.

  SvarSlet
 6. De ser da glade ud der de bor i den fine sættekasse!

  Sikke en lykke med dukkehuset! Wow, det lyder heldig:)

  Hyg jer med besøg:)

  SvarSlet