På min første mors dag


Her på min aller første mors dag som mor, har jeg fået dette fine mumikrus med Mumimor, der vander blomster - ligesom jeg jo er begyndt at gøre på vores små altan-"haver". Ydermere er det sæsonkruset for sommeren 2010. Det er rigtig fint og jeg er så glad for det.


Tusind tak Ida Evelyn (og nok også tak til manden).


Ida Evelyn er glad igen og i fuldt hopla, med sine nu to små tænder. Desværre er hun begyndt at skære tænder og den lyd går altså bare gennem marv og ben - uhhhf! Her til morgen er hun begyndt at storsavle igen, så mon ikke der er endnu en bisse på vej inden længe?


Om lidt skal vi ud til min mands forældre til familiefrokost og min mand har denne smukke lyslilla Hortensia med til sin mor. Min egen mor kører rundt et sted i Europa på bilferie med min far og har måtte nøjes med en mms-besked med et billede af mig og nogle blomster, men det er vel tanken der tæller.

Har du husket din mor eller er du blevet husket i dag?

6 kommentarer

 1. Sikke et skønt Mor-krus. Det passer jo bare helt perfekt til dig og din altan!

  SvarSlet
 2. Skønt krus du der har fået... :o)
  Jeg har endnu intet hørt fra mine to voksne tøser...men mon ikke senere?!?... :o)
  Jeg har også husket min mor, har købt en opstammet lavendel til hendes altan, det er nemlig en af hendes yndlingsblomster... men da jeg varslede (det kan hun nemlig bedst lide) at jeg ville komme forbi idag, så kunne hun fortælle at hun ikke var hjemme...så hun må vente med sin blomst til Damen har tid til at modtage besøg... :o)

  SvarSlet
 3. Hej Mie.
  Lækker gave :-) jeg fik blomster idag, der er altså noget specielt ved mors dag lige pludselig ik?
  Hvis du finder ud af hvordan man får dem til at holde op med at skære tænder så sig til, Olivia startede også da hun havde nok til det :o) der er ikke flere takker på de øverste nu?!

  SvarSlet
 4. God mors dag til dig.
  Jeg har fået det fineste hjemmelavede fyrfadsglas af ham den 6-årige. Så fint!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Mette; Ja, er det ikke bare perfekt, er så glad for det.

  Pi Andrea; he he, ja sådan er det med (heldigvis) travle mødre. Og ja, mon ikke du også er blevet husket i løbet af dagen.

  Gry; Ja, denne dag har pludselig fået en lidt vigtigere betydning end før :-) Det er bare så klamt at høre på det der tænderskæren, jeg håber det kun er noget hun gør mens gummerne omkring klør.

  SvarSlet
 6. Malene; Tak i lige måde. Hvor må det bare være dejligt at få hjemmelavede gaver af ens børn, det glæder jeg mig altså til.

  SvarSlet