Lidt ting vi kom til at tage med hjem

For tiden har jeg en meget trættende, meget hylende og meget pirrelig datter. Men okay, hun har også 4 stk. fortænder, der er lige ved at bryde igennem samtidigt og er ved at knække koden til, hvordan man også kan bevæge sig rundt oprejst på de små hjulede baby-ben. Så der er vel egentlig ikke noget at sige til, hvis hun ikke lige er den mest overskudsagtige baby.

Men det hjælper, når vi går tur, så det gør vi. Og når man sådan går tur, kommer man jo ofte forbi ting, nogle gange ting, som man ikke kan gå forbi, uden man tager lidt af dem med sig hjem. F.eks. disse flamingoer.


Dem måtte jeg simpelthen bare eje en meter af (og heldigvis var der fødselsdagsrabat i butikken). Jeg ved, at når min mødrene del af familien ser det, vil de sige "oldemomse har da ikke levet forgæves". Det sagde de f.eks. også om den vinkende "Bangkok-kat" i guld, som jeg fremviste for et par indlæg siden. Ved ikke om det så kan give jer en idé om, hvilken dame min oldemomse var, eller i hvert fald lidt om hendes smag for udsøgte kitch'erier. Hun var under alle omstændigheder et livsstykke og det er helt sikkert fra hende, jeg har arvet min trang til nips og mærkværdigheder og mit altid glimmersøgende "skadeblik".


Tænker at det skal bruges sammen med det prikkede skråbånd måske som lommer på et par bukser, en rundskåren nederdel eller noget helt tredje.


Jeg var også et smut forbi Tiger-butikken og fandt disse fine småblomstrede havehandsker, som jeg kan bruge, når jeg nu skal til at gå i "lillebitte-haven". Der var 2 par for en ti'er og endnu en gang er jeg forundret over, hvor billigt de kan sælge ting i den butik. I går købte jeg også et par fine havehandsker i Søstrene Grene til 9 kr., men dem fik Ida at lege med i klapvognen, så da jeg kom hjem var det med en enlig handske. Nu er jeg så den lykkelige indehaver af 2,5 par havehandsker og verdens mindste have.

4 kommentarer

 1. Auu for den 4 fortænder på engang. Det må gøre ondt. Håber de snart kommer igennem. Det er fantastisk når en lille baby pludselig bliver et lille gående barn:-)

  Jeg er vild med stoffet med flamingoerne på. Det lyder som om oldemomse var en herlig dame.

  Kærlige tanker Kate

  SvarSlet
 2. Hej Mie,

  Jeg synes osse det lyder som om, at din oldemor var en temmelig frisk dame...
  Og lidt kitsch hist og pist tager man jo ikke skade af - tværtimod!! ;0)

  Vi har heldigvis overstået dét med tænderne i denne omgang. Men om ikke så længe begynder det hele forfra. Vi venter os om en 5 ugers tid. Farvel nerver - farvel nattesøvn!! ;0)

  Kram Camilla

  SvarSlet
 3. Hejsa.. :o)
  Det der stof med flamingoerne I love it!...hvis jeg skulle have brugt gardiner i mit Florida-badeværelse, ja så skulle det da helt klart have været dét der stof der skulle bruges... :o)
  Og hvad Oldemomse angår, så har jeg det samme ry i vores lille familie... ;o)
  Knuss og tanker... :o)

  SvarSlet
 4. Kate; ja hun har heller ikke været til at være sammen med de sidste 3 dage. Men nu er der en der er brudt igennem og de andre ser ud til at være tæt på. Savleriet er stillet af, så regner med vi er ved at have fred for denne gang.

  Camilla; ja i starter lige helt forfra med det hele ha ha, men heldigvis også med alt det dejlige :-) Ja, hende oldemomse var skøn og skør og sådan nogle mennesker kan man jo kun holde af.

  Pi Andrea; Ja sådan et ry må da være selvskrevet når man har et Florida-badeværelse, ha ha det gad jeg godt at se :-)

  SvarSlet