I den badende sol

Idag har vi nydt endnu en dag i det skønne forårsvejr, der pludselig er væltet ind over landet. Efter et par dage med besøg af min familie er det igen blevet hverdag herhjemme eller hvad man nu kan kalde det driver-liv Ida Evelyn og jeg lever. I hvert fald har vi været til vores baby-holdsvømning som vi har gået til hver fredag siden august sidste år. Ida er ved at være en habil babysvømmer og har allerede fået 2 "diplomer" for sine bedrifter, et for hver sæson vi har gået - mor er meget stolt!


Efter svømning tog vi med Georg og hans mor over i Frederiksberg Have og spiste frokost og hyggede i det gode vejr. Selv Hottentot måtte smide buksedragten i den badende sol. Og selvom hun har en god kulør i forvejen havde hun husket solcremen.

Manden er her til morgen taget afsted på en vandretur i Sverige resten af Pinsen, så Ida Evelyn og jeg skal rigtig tøsehygge. Hyggen starter allerede her til aften, hvor jeg planlægger at se The age of innocence (en rigtig tøsefilm som jeg af en eller anden grund vist aldrig har fået set), dette tænker jeg skal akkompagneres af en lille dessert bl.a. bestående af noget, der er mørkt og ender på "lade".

3 kommentarer

 1. Det lyder til at have været en skøn dag I to damer har haft... Dejlig læsning... :o)
  Hygge med (choko)lade...det er heller ikke tosset... ;o)
  Knuss og tanker... :o)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en god start på en lang tøsehyggeweekend. Og dit valg af dessert kan jeg varmt tilslutte mig ;-) Især hvis det også indeholder knas eller nødder ... eller er hvidt med knas ... eller ... åhnej, nu fik jeg lyst til .....lade :-D

  SvarSlet
 3. Lyder som en god plan for tøsehygge..:) Her står formiddag og eftermiddag også på tøsehygge, fordi manden skal spille golf.. Lækkert i det her vejr - så kan man jo det hele..;)
  Nyd jeres dag - det gode alg af dessert..:)
  Kh Anne

  SvarSlet