Hvorfor uglen i hulen?

Jeg har mistanke om, at Ida Evelyn i en alder af 11,5 måned så småt er begyndt at fatte fjernbetjeningskonceptet. Når hun hun tager den op, ryster hun den lidt og kigger så over mod fjernsynet. Nogle gange sker der noget andre gange ikke. Her til morgen fik hun zappet lidt rundt og endt på et hylende prøvebillede som hun valgte at dvæle ved, ind til jeg kom og skiftede kanal.

Og nu jeg er ved at berette om bøllen, kan jeg også fortælle, at der nu (endelig!) er brudt en fortand igennem og humøret er blevet bedre. Hendes ene tand i undermunden har også været lidt enlig de sidste 3 måneder. Der er dog stadig 3 andre fortænder, der lurer lige under tandkødet, så vi forventer mere tandfrembruds-pyleri inden længe. Puha...

For noget tid siden spurgte en af mine veninder mig, om jeg kunne hækle en ugle. Det ved jeg ikke, svarede jeg, men jeg vil gerne gøre et forsøg. Efter at have tænkt et par dage over udformningen af en ugle, nåede jeg frem til noget der er endt ud i dette resultat.


Der er plads til forbedringer, men alt i alt er jeg tilfreds og synes den udtrykker "ugle". Selvom da jeg spurgte manden i går, om han kunne se hvad det var, svarede om det var en stor bamse. Nej, det er en ugle! Men ok, der havde den heller ikke fået øjne, næb og vinger syet på endnu.

Kan du for øvrigt genkende grundformen?

Blot for at vise, at når først man lige har forstået principperne bag de hæklede dyr, så er mulighederne uendelige.

12 kommentarer

 1. Min søn på 10mnd har desværre regnet ud at fjernbetjening betyder tv så han sætter sig på den og så får han tændt tv'et ;)

  SvarSlet
 2. Kommer der også ugler til salg? :o)
  Vi modtog aben igår! Den er skøn, men Olivia ved ikke helt hvad hun skal synes om den haha.
  Hun laver sin "den-ser-så-spændende-ud-at-jeg-bliver-lidt-bange" lyd. Men så kan den bare pynte for mor her, indtil hun forstår at den ikke er levende :o)

  SvarSlet
 3. Fantastisk ugle du har hæklet og man er da ikke i tvivl om at det er en ugle når man ser den - den er SÅ sød :)

  Det er utroligt som de kære små observerer og lærer alt hvad vi voksne gør - de er heller ikke gamle før de går/kravler rundt i hele huset og "taler i telefon" - der er mange ting der bliver brugt som telefon herhjemme hos os, men det er jo et hit at få fat i den rigtige telefon og ringe til rundt til de forskellige på telefonlisten ;) Så kan jeg ellers ringe rundt til opkaldslisten og undskylde at min datter har ringet og sagt "hej, hej, hej, hej, hej (...), hej"! :)
  Herligt!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød.... Jeg misunder dig dine idéer og at du bare kan det der... :0) Nu må jeg se at få det lært..
  Rigtig god weekend ;0)

  KH.
  Tina

  SvarSlet
 5. Og så forsøger man sig sørme med kantbånd! indtil videre går det helt efter din DIY :o)

  SvarSlet
 6. hvor er det bare en super skøn ugle... :)

  Sikke da noget med de tænder, gruer så meget for når min søn begynder at få...
  Sjovt hun gør sådan med fjernbetjeningen, så er det med snart at gemme den væk :)

  SvarSlet
 7. Bella; ha ha, det er jo også en måde at få gang i fjerneren på.

  Gry; Måske kommer der også en enkelt ugle med i næste slagsrunde. Godt aben er nået frem, men ikke så godt hvis Olivia er bange for den ;-) Mon ikke snart hun vender sig til den. Super med kantebånd, håber du viser resultatet på din blog.

  Tina; Tak skal du have, godt at andre end jeg kan se det er en ugle :-) He he, jeg har også fået sådan et "opkald" fra min venindes datter, det er lidt sjovt.

  Tina Kristine; Tak skal du have, også god weekend til dig. Hvis du kan hækle, er det faktisk ret nemt at få lavet dyr også. En bog der hedder "Strikkede og hæklede dyr i lange baner" er rigtig god.

  Micha; ja, vi må snart slå noget børnesikring eller lignende til fjernbetjeningen. Ja, de der tænder kan godt være lidt slemme, men man glemmer det heldigvis hurtigt - lige til næste gang.

  Fru Olsen; Tak skal du have :-)

  SvarSlet
 8. Hej Mie
  Så har du fået endnu en fast læser. Din blog var lige lidt for spændende til at smutte fra, uden at blive fast læser. Så herind skal jeg bestemt igen. Du skal være velkommen til at kigge ind på min blog.

  Ffluwer

  SvarSlet
 9. Velkommen til Ffluwer. Jeg er glad for du har lyst til at kigge med :-)

  SvarSlet
 10. Nåååee hvor er den ugle nuser :D

  SvarSlet
 11. Jeg synes faktisk at den er perfekt som den er :) Den har noget nyt og unikt ugle over sig. Den ligner ikke alle andre ugler :)

  SvarSlet