Gode venner

Er der noget bedre end rigtig gode venner? Jeg har heldigvis mange af dem og de gør mig glad hver dag, selvom jeg ikke ser dem hver dag. Blandt andet har jeg 7 vidunderlige gymnasieveninder og tilsammen blev vi tilbage i gymnasiet kaldt "flipperrakkerpakket" - tror ikke det var ovenud positivt ment, men vi tog det stolt til os og det har fulgt os lige siden.

Chain of fools på Moltkes Palæ 1. maj 2010

3 af disse vidunderlige tøser spiller med i et soulband "Chain of fools" sammen med en masse andre vi også har gået i gymnasiet med og sidste weekend havde de 10 års jubilæum, hvilket blev fejret med bravour. Festkoncerten blev holdt på Moltkes Palæ inde i Bredgade og endte med at være en hel "high school reunion" i bedste forstand. Og jeg må gentage hende her og sige, at mor dansede og drak bajere den halve nat. Ihh, hvor var det skønt. Og hvor var det skønt at indse, at selvom jeg er blevet mor, så er jeg stadig bare rigtig meget mig selv, sådan som jeg altid har været det. Dét er i høj grad mine venners skyld, for selvom flere og flere af os begynder at få børn, så er vi stadig de samme gode venner. Mit håb og forventning er, at vores "yngel" også kan blive gode venner og få glæde af hinandens selskab. For et er sikkert, de kommer til, de næste mange år, at skulle se hinanden mindst lige så meget som deres mødre ser til hinanden.

Theodor, Ida Evelyn og Kajsa i oktober 2009

Indtil videre kan de i hvert fald godt hygge sig sammen. Til efteråret kommer, der to mere mini-flipperrakkerpakkere og vi håber, at de til den tid store børn, vil tage lige så godt imod de nye små, som Kajsa har gjorde det, da Ida Evelyn og Theodor kom til sidste sommer.

Oven på dette små-nostalgiske indlæg, vil jeg ønske jer en god weekend og sige, at jeg arbejder på et par nye DIY's som jeg håber snart at kunne vise frem her på bloggen.

5 kommentarer

 1. Ih, hvor jeg bare elsker dine aber - kan ikke huske, om jeg har fået spurgt dig før, men tager du imod bestilling? Eller kommer der en runde mere, hvor du sætter nogen til salg??
  God weekend Mie...Glæder mig til nye DIY's fra din hånd:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Lyder spændende med DIY's :)

  Synes jeres fælles øgenavn er skønt - Flipperrakkerpakket. Jeg havde også taget det til mig som en kompliment ;)

  Og skønt med gode venner - og også at man kan følges lidt med nogle af dem med det her med børn.

  God weekend!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. uha chain of fools :) gik vist et par klasser under jer i gym... et par af mine klassekammerater har så vidt jeg husker spillet med i bandet :)

  Elsker altså bare dine skønne aber ;)

  SvarSlet
 4. Hej Mie
  Der er ikke noget bedre end gode veninder.
  Jeg ser stadig en enkelt fra min gymnasietid.
  Vi har det begge som det var igår vi gik i gymnasiet selv om det i år er 20 år siden vi gik ud.
  Tiden går stærkt og jeg mindes min gym-tid som noget af det bedste og sjoveste jeg kan huske i min endnu "unge alder".
  Kh Jeannet
  P.S har prøvet dine diy skråbånd et par gange.
  Jeg har dog erfaret, at noget af elastisiteten forsvinder på denne måde.Det er svære at strække når det skal bue rundt om hjørner f.eks.Men den er rigtig god, hvis man laver stråbånd af polka dots, for så bevarer man prikkerne på den tigtige måde.

  SvarSlet
 5. Malene; Jeg laver ikke på bestilling, men der kommer nogle flere, næste gang jeg sætter til salg.

  Mirjam; Ja vi er også glade for at være flipperrakkerpakket :-) Til efteråret har halvdelen af os fået børn, så det er virkelig hyggeligt, at vi stadig kan finde ud af at ses med dem.

  Micha; Hvor pudsigt. Så er selv blogland "en lille verden" :-)

  Jeannet; Ja selvom man har fået mand og barn og en masse forpligtelser, så kan jeg også føle, at det var sidste sommer jeg blev student. Især når man står som til den fest jeg var til sidste weekend, og høre det gamle gym-band spille omgivet af kendte ansigter fra gymnasiet. Mht. skråbåndet, så troede jeg faktisk at det holdt noget elastitet, når det blev klippet på skrå af syningerne. Må indrømme jeg kun har lavet den ene gang til DIY'en (de 25 meter det blev til, holder ligesom længe) så skal ikke gøre mig yderligere klog på det. Men dejligt du har kunne bruge det.

  SvarSlet