Capel-shopping

Udover at mødes med Helle i går nåede jeg også forbi Værnedamsvej og købe lidt Liberty. Jeg ville have haft lidt forskellige, men endte med "kun" at købe 3 slags Capel, fordi de andre jeg lige havde udset mig var udsolgt og fordi jeg synes Capel-printet er meget smukt især i kombination med andre stoffer.


Stofferne er allerede blevet kombineret, klippet og så småt begyndt at blive syet op til nederdel og kjole til mig selv og solhat og tullebukser til Ida Evelyn.

Den lilla Capel er i jersey kvalitet og ender forhåbentlig som en sommerkjole til mig selv i kombination med den brune jersey med blomsterne som jeg har købt for lang tid siden i Stof2000. Jeg har ikke noget mønster, men en anden kjole i jersey jeg vil prøve at tegne af og ændre lidt på - så må det bære eller briste.

Den turkis Capel har jeg længe sukket efter og det føles så godt endelig at have fået den i hus, så godt, at jeg faktisk har klippet det hele op (til solhat og tullebukser) og nu kun har lidt stumper tilbage til nogle patchwork-projekter.

Den røde Capel er en helt ny farveversion, den har jeg (næsten) syet en nederdel af til mig selv med et bærestykke i smock af den lille rest Small Susanna jeg havde tilbage.

Jeg er stadig alene hjemme med Ida Evelyn og det går såmænd rigtig fint, men jeg er da begyndt at glæde mig til at manden kommer hjem igen i morgen eftermiddag. Selvom alting går gnidningsfrit, så er det alligevel lidt hårdt at være ene-underholder hele tiden, når man er vant til at være to om det. Hatten af for de enlige forældre.

Okay, jeg er jo ikke ene-underholder sådan 100%, jeg har jo også min gode ven hr. Fjernsyn i baghånden. Lige nu står Ida Evelyn op ad tv-reolen og ser "Omsen og Momsen" med store øjne og åben mund. Når Jes Ingerslev spiller guitar tror hun han vinker, fordi hans hånd går op og ned og så vinker hun tilbage til dem mens hun rocker med til musikken. Jeg synes det er ret fascinerende, hvordan børne-tv (også det fra da mor var barn) virkelig kan fange de smås opmærksomhed.

Måtte lige smutte ind og forevige den lille fjernsyns-bølle.

Fortsat god Pinsesøndag til jer alle (faktisk er det på en måde et år siden Ida Evelyn blev født i dag, da hun blev født Pinse-morgen sidste år).

7 kommentarer

 1. Hej Mie
  Hvor er hun sød din lille fjernsynsbølle, jeg kan lige se hende stå og vrikke og vinke - super billede!
  Det er nogle spændende projekter du har gang i, jeg kan rigtig godt lide din kombination af stoffer og det er jo tit det der svært men som samtidig gør at tingene bliver enestående og ser fantastiske ud.
  Er det EG's mønster du bruger til solhatten? Måske man skulle vove sig ud i sådan en, den har en så fin bred skygge.
  Og ja, jeg giver dig fuldstændig ret, hatten af for eneforældre! Henning havde de første 2 år efter vi fik Noah, 2 døgnvagter om ugen og jeg synes det var rigtig hårdt nogle gange - specielt da jeg var gravid og baaare var TRÆT.
  Kan du have en dejlig pinse Mie!
  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Mie, jeg er dybt imponeret over alle de ting du får fra hånden.
  Er vild med det stof du har sat sammen med det turkise. Hvad er det for noget?
  Glæder mig til at se de færdige projekter:-)

  SvarSlet
 3. Dette ser ut til å bli nydelig tøy! Du er sannelig flink. Jeg har brukt flere måneder på fire plagg nå, og enda er de to siste ikke klare.. jaja, jeg blir vel raskere på å sy etter hvert.

  God pinse og gratulerer med lillefrøkna:)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine stoffer. Og der er nogle gode kombinationer du har valgt. Jeg vil glæde mig til at se resultatet.
  Den turkis er jeg også selv faldet for. Så jeg købte den og lavede Daisy-bukser til mig selv. :-)

  Ja og hatten af for ale forældre... det må simpelthen være hårdt.

  SvarSlet
 5. Ja man bliver hurtigt forelsket i det liberty.
  Jeg elsker det også.
  Jeg finder det altså tit på Ebay.com til omkring kr. 100,- og nogen gange under.
  Tout petit på Værnedamsvej er en af mine ynglingsbutikker. Sofie som har forretningen har, tror jeg noget af det største udvalg af liberty stoffer. Men hun tager stadig 200,- pr meter, så hvis jeg kan finde det billigere bliver jeg glad.
  Den røde capel er smuk.Jeg har ikke set den før.
  Og ja det er super hårdt til tider at være alene med børnene. Men man klarer sig alligevel igennem.
  God pinsedag.

  SvarSlet
 6. Hvor er det lækre stoffer. Glæder mig til at se de færdige ting.

  SvarSlet
 7. Mette; Jep det er EG-mønster med en god bred skygge der dækker i nakken også.

  Julie; det blomstrede stof som jeg har mikset med den turkis Capel er noget jeg har vundet hos En fugl i hånden for noget tid siden.

  Snuppimamma; Ja det er jo lige det med at tage sig sammen. Jeg kan også godt have noget liggende der er klippet ud, og så går der 100 år før jeg får det syet færdigt.

  Henny; uh ja, jeg skal altså også til at have lavet nogle bukser til mig selv. Jeg kan bare ikke beslutte mig for hvilket print det skal være med og så ender jeg altid med at købe mindre, så der oftest kun bliver til noget til Ida.

  Jeannet; Ja, nu har Ida og jeg f.eks. snart klaret os igennem hele Pinsen og i eftermiddag kommer manden hjem. Tror også jeg skal prøve det der E-bay snart, for det er lidt dyrt med 200kr pr. meter (når man gerne vil have meget).

  Ea-o; ja ikke. Er ved at lave et indlæg med min første færdige ting :-)

  SvarSlet