Barselssko?

Snart står sommerens fester for døren. Allerede om en måned skal jeg afsted til mine fætres dobbelte 18-års fødselsdag og endnu en måned efter det, er der stort bryllup for en af mine bedste veninder. Kjolen til bryllupsfesten er på plads, skal blot til rens da det er en "genbrugskjole" fra et bryllup vi var til sidste sommer. Men med nye accessories kan den godt fungere som festkjole endnu en sæson. I går kom så de første i hus, nemlig disse klassiske sorte pumps fra Aldo.


I morges blev jeg nødt til liige at prøve dem lidt, man kan jo godt skabe lidt glamour i hverdagen selvom man bare tuller rundt herhjemme på semibarsel. Og er der noget så lækkert som kombinationen af natbukser, joggingtrøje, havregrød og stilletter?

4 kommentarer

 1. Hi hi hi Mie, du er altså herlig! havregrød, natbukser og stilletter er mit daglige favorit outfit - i alt fald i mine semirealistiske drømme ;)

  Så lækre ultimativt klassiske sorte pumps, du har fået i hus... men altså, come on... jeg vil da se kjolen også... ;)

  KH Helle

  SvarSlet
 2. Ja, det er en super kombi, men kan ikke forstå vi ikke må se hele outfittet så ;o)
  Fede stilletter i øvrigt, du skal nok blive super smart til fest!
  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Fede sko kan peppe det mest nedtonede outfit op...så bare gå for det!... :o)
  Kh.

  SvarSlet
 4. Helle; He he, ja, man har jo kun det glamour man selv skaber. Skal nok fremvise en festkjole også, men den skal lige renses, da jeg stadig ammede sidst jeg brugte den, og det bærer den lidt præg af :-)

  Mette; Jarhh, resten af morgenens outfit har jeg forskånet jer og min forfængelighed synet af hi hi, det må I tænke jer til i stedet. Jeg var også alene, så det var nemmest kun at tage billeder af fødderne.

  Pi Andrea; Ja nattøj og joggingbluse er vist så nedtonet som det kan blive ;-)

  SvarSlet