Bambi-bøjler


I går kom jeg tilfældigvis (host, host) forbi Barnlil-butikken på Smallegade, hvor jeg længe har kigget på disse børnebøjler i vinduet, hver gang jeg har gået forbi (og det er ret tit). Så i går røg der 3 stykker med hjem i rosa, lilla og grøn.


De kan fås i rigtig mange farver og er tilmed lavet i bæredygtig materiale. Jeg kan selv huske at have haft en bøjle med et lignende motiv, da jeg var barn.

Nu kan nogle af Ida Evelyns pænere kreationer komme til sin ret på nogle fine bøjler.


Både tøj af eget "mærke"...


...og det af andres.


Nu kan noget af det hænge pænt, i stedet for altid at ende med at være krøllet sammen nede i skuffen med alt det andet tøj. Men nu mangler vi bare et "rigtigt" sted til at hænge det, når vi finder en løsning på det tror jeg, at jeg vil have nogle flere bøjler i nogle af de mange andre flotte farver. Ja, det ene lille køb kan jo hurtigt fordrer det næste...

5 kommentarer

 1. Super søde og fine bøjler. Jeg synes altså også jeg mindes nogle lignende for år tilbage :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 2. Ja, det er farligt at få dankortet op af lommen;) De er rigtig søde

  SvarSlet
 3. De er simpelthen bare så søde, de bøjler, og jeg har også set meget på dem..
  Måske jeg skulle investere i nogle stykker..

  Jeg kan faktisk også huske dem fra da jeg var mindre.

  Sjovt de kommer frem igen.

  KH

  Cristina

  SvarSlet
 4. Ja det er sjovt, dem havde vi også som børn ;0)
  meget søde.

  SvarSlet
 5. Skønne bøjler... :o). Jeg kan huske en i gammelrosa som hang i mine forældres klædeskab med min lyseblå afdansningsbal's kjole på..Sjovt at se de smukke ting komme tilbage... :o)
  Knuss

  SvarSlet