1-0 til mig

Kender du det, når man er gået i stå med et projekt og det bare står og blokerer for, at man kan komme i gang med andre ting. Sådan har jeg haft det her på det sidste, selvom jeg egentlig har haft nye projekter nok at gå i sving med. Det startede med den nederdrægtige patchworkbold...

Men nu er det lykkedes mig at få noget brugeligt og ganske kønt (hvis jeg selv skal sige det) ud af de resterende og enkelte tilføjede sekskanter. Først havde jeg tænkt på et pudebetræk, men legede også lidt med tanken om et tæppe, det gør jeg stadig, men så skal det være i andre farver har jeg besluttet. Så var det jeg så, hvad Lis (blandt meget andet) havde lavet med nogle af sine sekskanter og kombineret med lidt inspiration fra de net KrudtuglensMor laver, har jeg skabt dette resultat.


Det er lige blevet færdigt her til aften og jeg kan allerede mærke min midlertidige blokering er væk. Jeg håber derfor, at Ida Evelyn synes det er ok med en god lang sy-dag herhjemme i morgen, for nu har der hobet sig stoffer og idéer op til en del timer ved symaskinen.

Under tilblivelsen af dette net har jeg også taget billeder til en DIY om montering af patchwork. Den håber jeg også jeg får tid til at lave færdig i løbet af i morgen, så jeg kan dele mine erfaringer med jer andre.

13 kommentarer

 1. Det er da blevet helt fantastisk, det net. Det er også sådan en taske jeg har haft i tankerne at mit projekt skulle munde ud i, men nu må vi se, om der dukker andre ideer op som arbejdet skrider frem:)

  SvarSlet
 2. Nøhj, hvor er den fin! Fik mig et lille grin over tillægsordet nederdrægtig. Her har smock-buksedragten fået samme etiket!

  Vil bestemt holde øje med din DIY...

  SvarSlet
 3. Hold nu helt op Mie. Skide-lækkert! Jeg er nået til at overveje om det er nødvendigt at indkøbe fingerbøl når man laver patchwork...

  SvarSlet
 4. Gud hvor er det bare fedt ! Jeg får helt kriblen i fingerene ;)

  SvarSlet
 5. Hej Mie
  Hvor er det bare et skønt net, det har du virkelig lavet flot. Det er nogle super flotte farver, også indvendig - jeg synes nogle gange det er svært at sætte en masse forskellige stoffer, motiver og farver sammen, uden at det ser alt for rodet ud - og det er du bare så god til!
  Og ja, jeg kender godt det der med, at man faktisk kan få begyndt på for meget og så er der bare noget man lige skal gøre færdig, for at kan føle sig fri til nye projekter...men det er jo egentlig fedt, at man har så mange ideer og ting man har lyst til at lave :)
  Håber Ida Evelyn arter sig i dag og forstår at det er en nødvendighed, at du lige syr en masse i dag ;)
  KH Mette

  SvarSlet
 6. SÅ fint net, Mie! God, god, god måde at få vundet over den dumme bold på, og fedt med en DIY på montering! Synes det er lidt vildt, alle de DIY, du får fra hånden. Stor respekt. Det gad jeg også godt, men kan slet ikke få det passet ind for tiden... Men måske på den anden side af specialet...

  KH Helle

  SvarSlet
 7. Ej du vimmer, Mie, hvor er det bare flot!!

  SvarSlet
 8. Hvor ER det fint...
  Og jeg glæder mig til din DIY - har brugt den med lige hjørner med STOR fornøjelse (og ingen problemer og opsprætning - YAY)...

  SvarSlet
 9. Hej Mie - wauw hvor er det flot....må indrømme jeg virkelig har forelsket mig i patchwork, så et net a la dette må altså lige må min liste :-) Kh. Mette

  SvarSlet
 10. Super flot. Hvordan får du tid til det hele? Jeg er gået helt i stå... øv.

  SvarSlet
 11. Ej hvor er det lækkert! jeg er ellers ikke heeelt med på den der patchwork bølge (nok mest fordi jeg ikke selv laver det hi hi), men det der net må godt bo hos mig :o)

  SvarSlet
 12. Hold da op! Hvor er det bare blevet super flot!

  SvarSlet
 13. Tak skal I have alle sammen :-)

  Malene; Ja, projekter som dette har det jo med at ændre sig lidt undervejs.

  Maiken; He he, nederdrægtig er da vist også et ord, der bliver luftet for lidt. Men det er meget sigende og malerisk synes jeg.

  Husmoder; tja, jeg har ved større patchwork-projekter i hvert fald udviklet seriøs hård hud på "skubbe-nålen"-fingeren, men kan ikke rigtig finde ud f at bruge et fingerbøl. På den anden side, når først den hårde hud er der, så fungerer det jo lidt som et fingerbøl :-)

  Grinebider; Velkommen til. Det er da bare med at komme i gang med nål og tråd.

  Mette; Tak for roserne. Og ja, det er vel meget fedt med de mange kreative idéer, der skubber på. Og nu kan de bare komme an :-)

  Helle; jo tak, jeg kan nu også godt lide at lave DIY's. Nok fordi de kombinerer min hobby med kreative sysler og så mit faglige håndværk som kommunikatør. Og så skal du jo heller ikke undervurderer det hårde arbejde det er at skrive speciale (også de dage man ikke skriver) så respekt tilbage til dig for de ting du faktisk får nået, som da vist ikke er så lidt endda.

  Julie; Tak skal du have.

  Didde; fedt at du kan bruge min DIY og endnu federe at du nu slipper for opsprætning, for det er virkelig træls.

  Mette; ja har set du har kastet din kærlighed over patchwork :-) Det er virkelig også en hyggelig måde at sy på og med fine resultater.

  Tine; Tja, hvordan får jeg tid? Det er der mange der spørger mig om, men jeg tror det handler om prioritering og at jeg virkelig "lader op" ved at lave mange ting. Men tro mig, jeg går også i stå en gang imellem. Håber du snart kommer op på hesten igen.

  Gry; Ih tak :-)

  Bella; Tusind tak skal du have.

  SvarSlet