Smugkig

Vil lige give jer et lille smugkig til nogle af de hæklede dyr jeg snart sætter til salg her på bloggen. Jeg regner med der bliver 4-5 stykker sat til salg efter "først til mølle", så må vi se hvordan det går.

Og nu vi er ved det der med at smugkigge, så har vi jo et lille hængeparti (host, host) herhjemme med nogle gardiner. Egentlig utroligt, hvad man kan vende sig til at leve uden. Men nu hvor solen for alvor er begyndt at tage fat, er det blevet ret kritisk og ret nødvendigt med nogle gardiner - snarest!

Som I kan se har vi nogle ret store vinduespartier og solen varmer godt op herinde, og når solen står lige på er det nærmest umuligt at foretage sig noget herinde. Det samme gælder i køkkenet og i mit hobbyrum.

Så nu har jeg kastet mig over de 12 meter stof, der længe er blevet flyttet rundt på ude i mit hobbyrum, og er gået i gang med at producere gardiner i lange baner til vores kæmpevinduer. I køkkenet og i hjørnet af stuen har vi dog bestilt pliségardiner, der kan skærme lidt mere af for solen.

Mit allerførste hjemmesyede gardin

Forhåbentlig får vi så også snart nogle gardinstænger sat op, så vi for alvor kan få glæde af mit syarbejde...

5 kommentarer

 1. Glæder mig til at se dyrene, så gælder det jo om at være hurtig!
  pyh, godt det ikke er mig der skal sy gardiner - det er en af de ting der er rigtig fede BAGEFTER :-)

  SvarSlet
 2. Nøj, jeg glæder mig til at du sætter dine hæklede dyr til salg, jeg håber jeg kan blive en af de heldige der kommer til at få fingrene i en af dem.

  SvarSlet
 3. Hov forresten Mie, på det der skråbånd hvad bruger du til at tegne med?

  SvarSlet
 4. Hej Gry; Glæder mig også til det der gardinsyning er veloverstået. Ikke lige det sjoveste kreaprojekt, men meget tiltrængt.
  Til at tegne på stof med, også til skråbånd, bruger jeg en vandopløselig tusch. Du kan få den i de fleste hobby/syforretninger vil jeg tro. I hvert fald i Stof2000 og Panduro Hobby.

  Charlotte; det glæder mig, at der er interesse for dyrene. Det vil jo være surt at lave en masse, hvis ikke der er nogle der gider købe dem.

  SvarSlet
 5. Håber også jeg når at købe et dyr :0)

  SvarSlet