Så er der chancen!

Du kan stadig nå at være med i min påske/forårs give away.


Som du kan se er aben, der trækkes lod om, stadig lidt amputeret, men den skulle gerne ende op med at se nogenlunde således ud:


Jeg trækker først lod i morgen, når jeg er kommet hjem fra dette arrangement, som jeg faktisk har glædet mig til siden slutningen af februar, hvor jeg købte min billet. Alle kan deltage frem til jeg trækker lod i løbet af eftermiddagen.

Gå til dette indlæg for at deltage i lodtrækningen.

PS: Overskriften på dette indlæg er en genial formulering, der i årevis stod i vinduet på en butik, der solgte ægte tæpper på H.C. Ørstedsvej og som havde og stadig har, ophørsudsalg. I dag mener de det lidt mere, nu står det nemlig "Helt slut" på et af skiltene i stedet.

6 kommentarer

 1. Den er altså helt fantastisk den abe :)

  SvarSlet
 2. Synes godt nok også bare de aber er alt for søde :)

  SvarSlet
 3. jubiii... så er det i dag jeg finder ud af om jeg er den heldige vinder!! Jeg er netop blevet sygemeldt pr dags dato pga. min graviditet, så jeg kommer til at være endnu mere herinde end jeg plejer! Det er da held i uheld?!?!
  Knus Sarah

  SvarSlet
 4. Hej er helt vild med dine hæklede aber. Har du lyst til at hækle to til mig????

  Knus

  Annamaria

  SvarSlet
 5. Kær abe, med et dejligt udtryk!

  SvarSlet