På stoffer!

I går aftes ved 20-tiden kunne man se to storsludrende og stedsansforvirrede veninder liste rundt ude på Amager med barnevogn og topmave i jagt efter en kælder, hvorfra der efter sigende blev forhandlet de lækreste stoffer. Efter lidt bustur først den ene vej og så den anden vej lykkedes det for os at finde frem til Malika & Rosa's stofkælder. Og vi blev ikke skuffede. Uh, hvor var der bare meget lækkert stof, hylde op og hylde ned og lagt rigtig flot og overskueligt frem så man bare kunne gå og kigge, pille og savle. Gid jeg havde sådan en kælder!


Jeg havde jo forberedt mig lidt hjemmefra og udset mig hvilke stoffer jeg skulle have, men når man står over for ALLE de flotte mønstre og farver er det svært ikke at lade sig friste. Men det lykkedes alligevel meget godt for mig ikke at blive alt for fristet. Lod endda det ellers planlagte uglestof vente til en anden god gang, da det alligevel varer noget tid inden jeg skal sy juniorsengetøj til Ida Evelyn.


Jeg fik købt Small Susanna-Liberty, men ikke helt i den farve jeg først havde tænkt mig. Da jeg så den i virkeligheden synes jeg den var lidt skrap i farverne ift. det skal være til et par bukser til mig selv. Lige ved siden af lå der i stedet det samme mønster i en lidt mere varm farvetone, lige kommet ind af døre, så den snuppede jeg. Jeg kom også lige til at snuppe en lille smule af den lilla Capel, til at bruge til smådetaljer på forskellige ting og til mit fremtidige patchwork-tæppe i lilla nuancer. Det samme skal den lille stump lilla Poppy & Daisy jeg var så heldig at finde også bruges til. Den er jo ellers en udgået som Tana Lawn ,og det er også kun en rest-stump på 74x26 cm, men kan jo fint bruges til lidt patchwork. Kina-pige stoffet er som det eneste, købt helt som planlagt.

5 kommentarer

 1. Uh, ja! Det er det mest fantastiske sted... Får helt lyst til at tage et smut forbi ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg har længe overvejet et besøg i stof-mekka'et...måske burde jeg snart gøre alvor af det... :o)

  SvarSlet
 3. Jeg kan kun anbefale en tur derud, men hvis ikke man husker at medbringe en stor portion selvbeherskelse, så skal man i hvert fald huske en stor portion penge :-)

  SvarSlet
 4. Hej :-)

  Jeg er da så vildt med alt det du har lavet :-) Hvor køber du dit stof hend for det er da super flot :-) Gad godt lave sådan noget :-)

  SvarSlet
 5. Hej Anette; tak skal du have. Jeg har købt stoffet her i indlægget hos Malika og Rosa, jeg har et link til siden ude i min højre sidebar forneden. Ellers køber jeg også meget stof i Stof2000, for det er noget billigere :-)

  SvarSlet