Mens jeg venter på oprejsning

Efter mit midlertidige nederlag med patchworkbolden har jeg afreageret lidt med at lave nogle ting på min symaskine som jeg har prøvet før og ved jeg er god til; bukser og veste til Ida Evelyn.


Om lidt skal vi til fødselsdagsbrunch hos min veninde og tror Ida Evelyn skal have dette sæt på. Måske når vi kommer hjem er jeg klar til round 2 i patchworkboldsyning.

Go' søndag.

10 kommentarer

 1. Woov , hvor er det smadder flot og smart , hmmm, lige før jeg ville ønske jeg havde en lille pige at klæde så fint på :-)
  god søndag

  SvarSlet
 2. Nu er det ikke for at vade i det, men de der 6-kanter (overvejer at sy et tæppe), er det nogen du har købt eller har du selv klippe dem - papstykkerne altså...

  Ud over det, så fantastisk tøj, og ligesom Garn Moster, så ønsker jeg mig en pige, man kan putte i så skønt tøj - det er bare ikke rigtigt det samme med drengetøj.

  God søndag

  SvarSlet
 3. Super flot tøj du har lavet! Det ser sørme godt ud.

  SvarSlet
 4. Hold da op du er flittig - super lækkert tøj til en lækker pige :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare fint med liberty-vesten og det blomstrede kantebånd. Super sødt :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 6. lækre ting du har lavet....Lidt pluderbuks og veste kan man ALDRIG gå galt i byen med. Jeg må også få købt et mønster til min datter på sådan en vest, vil så gerne prøve at lave en :)

  kh Sarah

  SvarSlet
 7. Er helt vild med vesten... Super flotte ting :)

  SvarSlet
 8. Garn Moster; Tak skal du have. Jeg nyder også at have en lille pige, hvad angår pynte-mulighederne, det er skønt:-)

  Rebekka; he he, kan nu stadig godt tåle at tale om fiaskoen :-) Papstykkerne har jeg selv klippet. Var så heldig at have fået min mors ringbind med patchwork og applikationsmønstre til lån og deri var nogle sekskanter jeg bare tegnede af (havde det dog bare været femkanter). Men ellers tror jeg man kan google efter et billede og så tegne af derfra. Og nej, kan godt forestille mig det ikke er det samme med drengetøj, på den front er jeg nu meget godt tilfreds, men så er der selvfølgelig nogle andre gode ting ved drengebørn :-)

  Anja og Fruen på gården, tusind tak skal I have :-)

  Shina; Tak skal du have. Jeg har jo (lidt ved en fejl) fået lavet mig 25 meter af det blomstrede kantebånd, så det er bare med at finde på ting det skal bruges til.

  Sarah; Er sikker på Stof2000 har mønstre på små veste. De er super søde og forholdsves enkle at lave, og der er så mange muligheder for at lave små personlige detaljer.

  Frk. Fie; Vesten er bestemt også blevet en favorit allerede.

  SvarSlet
 9. Lekkert. Tenk å kunne kle opp barn i slike unike plagg.

  SvarSlet
 10. Ih, det er da det lækreste tøj du har lavet!
  Håber det gav dig lidt energi til at gå igang med dit patchwork prosjekt igen:)

  SvarSlet