Lodtrækning og vinderen af give away


Lige om lidt skal manden og jeg af sted til Imperial, hvor vi skal se Alice i eventyrland. Men inden da nåede jeg lige at udtrække vinderen af min give away. Denne gang skrev jeg ikke navnene på deltagerne på lodderne, men gav dem lodder med nummer på efter det nummer indlæg de har skrevet. Der var 98 deltagere med enten 1, 2 eller 3 lodder hver.

Det var igen Ida Evelyn der stod for lodtrækningen, men til en forandring var det manden, der stod for film-delen - så den er blevet lidt lang efter selve lodtrækningen, da han ikke vidste om der skulle trækkes mere end et nummer.Det heldige nummer blev 47 og det er Julie (Muselberg), der havde skrevet indlæg som nummer 47. Send mig din adresse og der er snarest en grøn abe på vej din vej.

Bagefter spiste Ida loddet...

Lod med nummeret 47 fiskes ud af Idas mundhule

Tusind tak til alle der har deltaget og især tak for alle jer, der har givet jer tid til at komme med lidt feedback på min blog. Det sætter jeg stor pris på.

Nu er babysitteren ankommet og vi er på vej afsted. Tillykke til vinderen og go' aften derude.

5 kommentarer

 1. Glæd jer den er god den film ligt spøjs :0)

  SvarSlet
 2. Juhuuuuuuuu. Jeg sad og tænkte mens jeg læste dit indlæg at jeg ville skrive tillykke med vinderen og så er det mig selv ;o)
  Jeg måtte lige læse det 3 gange til.
  Jeg sender en mail afsted til dig.
  Julie

  SvarSlet
 3. Hej igen ;o)
  Jeg kunne ikke finde en mail at sende til, så du får adr. her.

  Julie Troelsen
  Sønderlundsvej 104
  St.velling
  7000 Fredericia

  SvarSlet
 4. Ved ikke om der er andre, der har haft problemer med at se videoen, men den skulle være fikset nu.

  Super med din adr. Julie og dejligt at høre du er blevet glad for at have vundet :-) Forhåbentlig kommer den af sted senest i weekenden.

  Til en anden gang, så står min mail i min profil-info. Men måske jeg skal skrive den i et selvstændigt felt i sidebar'en, så den bliver mere tydelig.

  PS: Det var en rigtig god film og det der 3D er altså virkelig fedt.

  SvarSlet
 5. Tillykke til Julie!!!
  Du er super heldig!!!!

  Det er altså nogle skønne aber du laver Mie!!!

  SvarSlet