Lidt stoffer til sommerkollektionen

Nu hvor en ny og varmere årstid for alvor banker på døren er det også tid til at få lidt varme og klare farver ind i gaderoben og stofsamlingen. Heldigvis har jeg en date med min veninde i næste uge, om at tage ud og handle lidt nye stoffer. Vi har bl.a. planer om at tage ud til Malika & Rosa på Amager og jeg har selv skumle planer om også at komme forbi Værnedamsvej og denne butik - måske det ikke bliver på den samme dag.

Men for at det ikke skal blive alt for overvældende med alle de stoffer og muligheder, er jeg gået i gang med lidt planlægning og research hjemmefra. Reglen er, at jeg ikke må købe noget stof uden at vide, hvad jeg skal bruge det til, ellers kommer jeg bare til at købe alt, alt for meget... Her er de foreløbige planer:

Jeg har tænkt mig at denne sommerlige udgave af Liberty-printet Small Susanna skal blive til et par lige så sommerlige bukser til mig selv. Jeg vil på dem sy et bærestykke i livet og en kant forneden af hvert bukseben i den pink/hindbær Capel.

Den pink Capel vil jeg også bruge til et par små mamelukker/bukser til Ida Evelyn.

Og jeg tænker de bukser bl.a. vil passe godt inden under en slå om kjole/kimono i dette print med små Kina-piger.

Og så har jeg også forelsket mig i dette uglestof fra "what a hoot"-kollektionen. Du kan se mere af det lige her, hos Malika & Rosa. Dette stof tror jeg skal blive til Ida Evelyns første juniordyne sengesæt (selvom hun stadig sover med babydyne og sikkert gør det resten af sommeren også). I kollektionen er der også matchende polkaprik-stoffer og bagsiden til juniorbetrækket vil jeg lave i den lillaprikkede.

5 kommentarer

 1. Ja, det er en god idé at planlægge hjemmefra, hvad man skal have og med hvilket formål - ellers blir det ALT for dyrt:) Det er nogen rigtig fine stoffet du har fundet og en god sammensætning - glæder mig til at se det færdige resultat:)

  SvarSlet
 2. Jeg planlægger også i stor stil, for så er jeg (nogenlunde) sikker på at det kan mikses på tværs. Og det der uglestof er fantastisk - kinapige stoffet også, hvor er det fra?

  SvarSlet
 3. Så flott stoff! Herlige farger!

  SvarSlet
 4. Malene; ja, glæder mig også til at få fingrene i stofferne og komme i gang med maskinen :-)

  Lbsm; ja det er meget godt at prøve at planlægge lidt, så man heller ikke får syet noget, der ikke passer med noget som helst af det andet man har. Alle stofferne undtagen den pink capel er fra Malika og Rosa som jeg også har linket til i teksten.

  Pia; jeg er også vild med de friske sommerfarver.

  SvarSlet
 5. Det er godt at have planlagt på forhånd, hvilke projekter man gerne vil lave og så købe derefter.(Det ved jeg fra garnindkøb - men kan ikke helt overholde det:-)) Det er søde og fine stoffer, du har tænkt dig at købe - er helt vild med de små Kina-piger:-)

  SvarSlet