Kendte du godt de her?


Faldt lige over disse cool fusionssneakers mellem Nike og Liberty Fabric, da jeg surfede lidt rundt på nettet via en søgning på "Liberty prints". De blev lavet for et par år siden, så man kan sikkert kun finde dem brugt i dag. Men ved heller ikke om det er noget man sådan rigtig ville gå med, men fine det er de.

Til alle jer da var til Blogtræf i går i Silkeborg, vil jeg blot her til sidst sige, at jeg tænkte på jer flere gange i løbet af dagen og var en kende misundelig. Håber jeg en dag kan komme til at deltage i et lignende arrangement. Indtil da glæder jeg mig til at høre om dagen og dens kreative udbytte rundt omkring i Blogland.

9 kommentarer

 1. Hvis de lilla havde haft hvid sål, kunne jeg godt finde på at gå med dem :-)
  Jeg gad også godt hve været med til blog-træf...suk... :-)

  SvarSlet
 2. Ja jeg ville også så gerne ha´været med :0(.
  de nike sko der da for seje,og datteren min kan kun gå i nike så hun bliver vild når hun ser disse :0) det er nok godt det er ældre modeller, hun tror hun skal eje alle modeller der kommer.

  SvarSlet
 3. Du skal da helt sikkert med næste gang.
  Så må vi lave noget sam-kørsel fra Sjælland.
  Det var en SUPER dag.
  kh
  Kristine

  SvarSlet
 4. Nej Mie, dem kender jeg slet ikke, og sikke de er sjove og skønne... Måske lidt spraglede, men så alligevel... Kunne måske godt bruge et par after all ;)

  Og blogtræf arrangerer jeg faktisk i Aalborg eller Århus efter sommeren med hjælp fra nogle stykker, der har tilbudt allerede, og så VIL jeg selvfølgelig møde dig!!! ;)

  SvarSlet
 5. jeg ville SÅ meget gerne gå med dem!! Især dem på det sidst billede!!! :D

  SvarSlet
 6. Gry; ja måske en hvid sål ville gøre det. Vi må se om ikke vi kan komme med en anden god gang.

  Violykke; ha ha, kender godt lidt fra mig selv, det der med man synes man skal have alle modeller af en slags. Det er ulempen med at være lidt samlermanisk :)

  Kristine; ja god ide med noget samkørsel her fra Sjælland næste gang, den er jeg med på.

  Helle; tja, spraglede eller ej, så ville jeg nok heller ikke være helt afvisende for i hvert fald at få dem hjem i skosamlingen. Og det glæder mig meget, at du kaster dig over at arrangere endnu et blogtræf, og selvom det skulle blive langt væk hjemmefra vil jeg gøre mit for at kunne komme med. Vil virkelig også gerne møde nogle af alle jer IRL :-)

  Sarah; ja, skulle jeg vælge skulle det nok også være dem. De første bliver lige vilde nok med både patchwork og Liberty.

  SvarSlet
 7. Jeg har savlet over de sko SÅ mange gange, men har bare følt mig for gammel (av!) til dem. Jeg ved godt jeg ikke bliver yngre af at gå og tage mig sammen til at købe et par....må vel bare indse, at jeg aldrig kommer til at eje et par:)

  SvarSlet
 8. Jeg har ledt og ledt og ledt og ledt efter dem, og de er totalt umulige at opdrive. Jeg ville nemlig elske at gå med dem :)

  SvarSlet
 9. Nej, de Nike-sko har jeg aldrig set før. De er jo flotte. Fedt at de gør noget for at gøre deres design lidt mere spændende ;)

  Ditte

  http://smykkestykke.blogspot.com/

  SvarSlet