Har du også lyst til at bo på Frederiksberg?

Så er her en rigtig god mulighed. Vi har nemlig vores gamle andelslejlighed til salg i en af byens flotteste liebhaver-ejendomme.

Det er en lille god forening, med et dejligt naboskab, der især får lov at blomstre om sommeren i den skønne gårdhave med pavillion og udekøkken. Det er kun fordi vi havde brug for mere plads og færre trapper, at vi så os nødsagede til at flytte derfra. Men det har vi nu heller aldrig fortrudt, da jeg holder mindst lige så meget af vores nye lejlighed som af vores gamle.


Og selv om du ikke er på udkig efter en ny lejlighed eller synes der går for meget salgsannonce i dette indlæg, så kan du jo altid kigge her alligevel bare for at få stillet din nysgerrighed og se, hvordan vi boede "i gamle dage" på 5. sal...

2 kommentarer

  1. Hej Mie - min søster og svoger er lige flyttet til Frederiksberg også på Bülowsvej (jeg kan ikke huske nr.) for vi skal se den første gang i slutningen af april. Deres ligger på 4. sal men synes da det er lidt sjovt :-) Kh. Mette

    SvarSlet
  2. Jo, det var da lidt pudsigt:-). Der har været nogle stykker til salg på vejen har jeg godt set, bl.a. i bygningerne ved siden af vores. Du må se om du kan kende noget fra billederne her, når du ser den. Vores lejlighed er i nr. 48.
    Og forresten tillykke med fødselsdagen, Mette :-)

    SvarSlet