Girlie Hurly


I lørdags var jeg i den fantastiske tøse-dimse-butik Girlie Hurly på Istedgade for at købe en fødselsdagsgave til min veninde (som blev et par ørestikker formet som små musselmalede tallerkner). Og som altid, når jeg er i den butik, fik jeg lyst til at købe lidt af det hele, for det er bare så fint alt sammen. Men jeg besindede mig, eller rettere sagt min økonomi begrænsede mig, så det blev ved gaven og alle synsindtrykkene.


Men nu har jeg endnu en chance for at få fingre i nogle af lækkerierne og det har du også! For Fruens syslerier har nemlig lige nu en give away sponsoreret af Girlie Hurly. Gå til dette indlæg for selv at deltage i lodtrækningen om lækkerierne.

1 kommentar

  1. Uhh, det jeg kender udmærket! Når jeg er i Girlie Hurly, har jeg også svært ved at begrænse mig... Det er "farligt" at bo lige om hjørnet fra den butik;)

    SvarSlet