Fra vinter til sommer

Som I måske allerede har bemærket, har jeg udskiftet min header her på bloggen. For noget tid siden fik jeg lavet den med den lilla abe på Poppy & Daisy baggrund, som jeg er blevet rigtig godt tilfreds med. Synes det repræsenterer min blog meget godt, da jeg ved, at mange af jer kender til bloggen på grund af mine hæklede aber og jeg derudover er rigtig glad for Liberty-print.


Her på det sidste er jeg dog begyndt at syntes, at header'en trængte til lidt varmere sommerfarver nu, hvor det også er blevet varmere og mere solrigt uden for. Så i går aftes sad jeg og nørklede med billeder og Photoshop. For at holde noget genkendelighed fra min tidligere header, har jeg lavet en ny efter samme fremgangsmåde blot i mere sommerlige farver. Baggrunden er derfor mit nyindkøbte Small Susanna-Liberty og aben er i pink/lyserød.


Jeg er blevet meget tilfreds med det nye resultat (også) og er rigtig glad for muligheden for sæsonvariation samtidig med genkendeligheden bevares. (Og jeg har jo efterhånden lavet mange forskellige aber og med de mange forskellige Liberty-prints jeg håber på efterhånden at få fingrene i, er der jo uendeligt mange variationsmuligheder)

8 kommentarer

 1. Den nye abe er lige så skøn som de tidligere.. Du har ret, der er nu forår og næsten sommer på siden.. Måske en gul, til sommer?

  Kan li din side og den rep. díg rammende...

  Selv har jeg nok været mere kedelig. Har blot et billede jeg tog af mit hæklede tæppe og et lille hjørne af min dejlige have...

  Lone

  SvarSlet
 2. Fin ny header! Er ret vild med mønster og farver på det stof, virkelig fint og sommerlicious ;)

  God weekend! Kh Julia

  SvarSlet
 3. Hej
  Ville ønske jeg var skarp i den slags - kan ikke hitte ud af det med fin baggrund og fiksfakserier.
  Din er rigtig fin.
  God weekend - med et spirende forår.
  Jette

  SvarSlet
 4. Fantastisk ide at genbruge looket med et sommerfriskt præg :)

  SvarSlet
 5. Girl power! Fede farver, der gør at man ikke kan undlade at tænke på jordbæris, uhhh glæder mig til sommer :D

  Dejlig weekend

  SvarSlet
 6. Hej Mie. Fik ikke kommenteret på dit liberty stof køb forleden. Blev lige i tvivl om du godt ved at fabric company sælger liberty til 150 kr. pr. meter??
  http://www.thefabriccompany.dk/
  God weekend
  KH Mia

  SvarSlet
 7. Det er en rigtig fin og sommerlig header du har fået kreeret. Den giver en rigtig god fornemmelse når man klikker ind på din blog :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 8. Tak skal I have :) Er også selv ret glad for sommerlooket.
  Lone; go ide med noget gult til højsommeren. Så har jeg også en undskyldning for at anskaffe mig den nye gule version af poppy & daisy, ha ha.

  Mia; Tak for tippet :-)

  SvarSlet