Forårsdage på Falster

De foregående dage er, foruden lange togture, gået med hygge i haven med unger, sand og hjemmebagte vandbakkelser. Ida Evelyn syntes det var fedt (forsøgsvis) at lege med sine store kusine Asta og fætter Bertil ude i haven. To dage i træk kunne vi nyde kaffen og hjemmebag ude i den lune forårssol. Den eneste uhyggelige adspredelse var den lidt skræmmende dukke, der gemte sig nede i sandkassen.

Moster havde taget alle sine tre børn med på besøg fra Bornholm og det var jo især fedt endelig at få set og ikke mindst rørt lidt ved lille Dagmar, der lige er blevet 4 uger. Det skønne stof, som Dagmar har fået dynebetræk af, fik jeg også en bid af, som jeg indtil videre har lavet til et par savlesmække til den storsavlende Ida Evelyn. Moster havde også en del andet lækkert vintagestof med til mig i lilla nuancer, som skal bruges til mit kommende lilla patchworktæppe.

Vi nåede også et smut forbi alle Nykøbings genbrugsbutikker, hvor jeg bl.a. fandt det storblomstrede pink stof, som jeg også har lavet en savlesmæk af. Derudover fandt jeg også Wiinblad-platten med stjernetegnet "Vægten", som er både mit og mandens stjernetegn, så den blev jeg jo nødt til at have med mig hjem. For nylig fik jeg også en gammel Wiinblad krukke af min morfar, jeg tænker platten skal hænge et sted i nærheden af krukken.

4 kommentarer

 1. Ej lidt sjov manden min og jeg er også vægte ;0)

  SvarSlet
 2. Uha ja, den er sgu da spooky den dukke! ;)

  SvarSlet
 3. Sikke en fin platte (jeg er også vægt) :)

  Lyder som om det har været en dejlig tur, trods den grumme hjemrejse.

  God weekend!

  SvarSlet
 4. Lykke; Ja så har i måske også den store fødselsdagsrunde når den tid kommer. Vi har med kun 1 dags mellemrum, så det er altid den helt store fødselsdagsrunde.

  Mette; Ja, er den ikke bare spooky. Ligner slet ikke noget børn burde lege med.

  Julia; Det har skam også været en skøn tur, når bare man ser bort fra hjemturen. Total afslapning og en masse voksne til at hjælpe til med barnet.

  SvarSlet