Babybrunch i Tivoli

Som jeg tidligere har fortalt, så var Ida Evelyn og jeg i går til babybrunch i Tivoli sammen med Vera og hendes mor fra mødregruppen og en af deres meget højgravide veninder. Det var et super hyggeligt arrangement arrangeret af Babybusiness.dk. Der var goodiebags til alle og derudover et sponsoreret lotteri, hvor jeg var så heldig at vinde en uro.

Her er mine egne stemningsbilleder fra formiddagen. Du kan også se mere om arrangementet på Babybusiness.dk's egen artikel om dagen (og her er Ida, Vera og mine orange arme også at finde på det næstsidste billede).

Ida og jeg ankom lidt i halv ti foran Tivolis hovedindgang, hvor der allerede var kø for at komme ind. Ind kom vi alle og de mange barnevogne blev parkeret på rad og række ude foran, hvor der var nummersystem som i babybio.

Ida Evelyn er ikke bange af sig og var straks af sted på eventyr. Heldigvis trak akvariet mest, men jeg måtte også hen et par gange og fiske hende ud af andre babyers Voksiposer og legetæpper.

Hverken fisk eller fremmede er noget Ida Evelyn er sky over for. På de to nederste billeder er det dog Vera fra mødregruppen som hun beundrer fiskene sammen med.

Det er ikke noget fra en "Alien" film, men de hajæg, med unger indeni som også var at beskue. Det er ret fascinerende og stå og kigge ind på sådan en levende tingest, mens den stadig er i ægget. Man får dog også lidt en følelse af, at man "forstyrrer" dem, mens de ligger der og gør sig klar til verden. En lille hajunge var allerede klækket ud af sin skal og svømmede frem og tilbage til sit eget spejlbillede, og mon ikke den sagde "Heej Haaaj"?

3 kommentarer

 1. Ej var det dig Mie! Du skulle da have præsenteret dig selv! Jeg fotograferede jo så åbenbart søde Ida og hendes veninde. Faldt pladask for de to piger! :-) Næste gang råber du lige: hey du - jeg er hende pralefisen! ;-)

  Fiskeeksperten i Tivoli fortalte, at lyset på hajæggene ikke er tændt hele døgnet, og at det svarer til den belysning, som de vil få af solen "in real life". Men enig; jeg følte også, at jeg var med på "en kigger" - et sted jeg ikke burde være. Var dog meget fascineret! Anede slet ikke, at hajer kunne lægge æg...

  Tak for jeres deltagelse ved BabyBrunch. Håber at vi ses igen!

  SvarSlet
 2. Hvor lyder og ser det bare hyggeligt ud. Mon ikke der er mange mødre, som har sukket over Idas skønne pose og fine kjole ;)

  SvarSlet
 3. Hej Anette; Ja jeg tænkte godt på jeg lige ville gå hen og præsentere mig ordentligt, men så var jeg i tvivl om du kunne huske mig, og så skulle jeg rende efter Ida og så havde du travlt osv. Men en næste gang skal jeg nok mase på og råbe op, for vi ses jo nok en anden go' gang :-)

  Mette; Ja, det var også smadder hyggeligt - og ja mine kreationer høstede da også et par komplimenter, hvilket jo heller ikke er så tosset:-)

  SvarSlet