Åh Dagmar, åh Dagmar....

I forgårs fødte Moster Rikke på Bornholm endnu en lille kusine til Ida Evelyn (hendes 3. barn!) og hun skal hedde Dagmar. Hun blev født lige på Idas 10 måneders dag og lige tids nok til børnepengene - smart barn! De havde ikke på forhånd kunne få barnets køn at vide, men vi var flere der havde på fornemmelsen, at det var en dreng. Men den fornemmelse blev totalt bragt til skamme, da det jo var Dagmar, der kom susende til verden i onsdags. Det minder lidt om børnebogen "Fie dog!" af Aage Brandt - kender du også den?

I vores familie skal der åbenbart 2-3 piger til pr. dreng, der bliver født. Nu er der i hvert fald i alt 4 kusiner (inkl. Ida selv) og 1 fætter, så må vi håbe han godt vil/må være med i pigelegene, når de bliver lidt større.

Søde fætter Bertil, der fik denne skjorte i 3 års fødselsdagsgave og som nu er blevet storebror.

Her i weekenden skal manden holde herre-påskefrokost, hvilket er noget Ida Evelyn og jeg hverken gider eller er velkomne til at være vidner til. Så vi drager i eksil sydpå hos mine forældre og vender først tilbage i løbet af søndagen, hvor hjemmet forhåbentlig også er vendt tilbage til en form for normaltilstand. Jeg kom i den anledning i tanke om, at jeg, sidst vi var dernede, fandt mit gamle sengetæppe som min mor lavede til mig som barn.

Jeg kan faktisk godt lidt huske da min mor lavede tæppet til mig selvom jeg kun har været omkring 4-5 år tror jeg. Jeg kan i hvert fald huske hvordan hun lagde de færdige firkanter op på gulvet for at se, hvordan de skulle sys samme og diskuterede med min moster om de lå rigtigt. Og så kan jeg huske, at jeg blev glad for at få det.

Sidst vi var på besøg, var da skoldkopperne stadig var i fuldt flor.

Det var stadig rigtig fint og velholdt og lugtede kun lidt af hengemt kælder. Vi fik det vasket og nu kan Ida Evelyn bruge det til legetæppe nede hos mormor og morfar.

Ingen kommentarer