Abe sendt af sted og varsling af oprydningssalg


I dag er den grønne fætter fin her kommet af sted med posten til Julie, der vandt min give away. Fordi jeg ikke har kunne finde det oprindelige grønne bomuldsgarn som jeg før har brugt til at lave aber med, er det blevet en anden type garn, der er lidt tykkere end bomuld. Det har resulteret i at aben her blev noget større end de andre aber jeg har lavet. Ikke at det gør noget ved det færdige udtryk, det var bare lidt sjovt at se den større, når man er vant til en bestemt størrelse aber.

Han kunne næsten ikke være i den papirspose jeg plejer at aflevere dyrene i.

Og så til det der oprydningssalg...

Ida Evelyn har i lang tid haft en godt øje til min garnsamling ovre i det ene hjørne af stuen. I starten gik jeg over og fjernede hende, når hun sad og roede derovre. Nu har vi prøvet en anden taktik med at lade hende sidde og rode lidt derovre i håb om, at hun mister interessen for det samtidig med, at nyhedsværdien daler. Men det er ikke rigtig sket endnu og billedet her over er taget her til aften. Dette har resulteret i, at min garnsamling nu ser således ud:

Jeg er derfor gået i gang med at rydde lidt op i resterne og har besluttet mig for at lave lidt forskelligt hæklede dyr, som jeg vil sætte til salg her på bloggen inden længe.

Man kan ikke forudbestille noget, der er kun hvad jeg får lavet og viser frem. De vil blive solgt efter "først-til-mølle"-princippet til en pris på 180 kr. + 20 kr. i porto. Så hvis du er interesseret, så hold øje med bloggen i den nærmeste fremtid.

9 kommentarer

 1. Hej Mie
  Sikke et sødt billede, Ida totalt roddet ind i garn - hun må da blive god til at hækle engang :o)
  Ved os virkede taktikken faktisk med at lade Noah rode lidt i nogle ting og så håbe på han mistede interessen. Han var tit henne og kigge på alle mine blomster, men har kun vist kun 2 gange kommet til at vælte en og jeg har så nydt ikke at have en hel tom vindueskarm - så måske lykkes det også for dig at have garnet i fred og ro!
  KH Mette

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at ham fætter fin ankommer i hans papirs pose ;o)
  Jeg følger bestemt med på din blog og ser hvad du får frem tryllet af dit roderi garn.
  Det ser ud til at Ida Evelyn har hygget sig gevaldigt ;o)

  SvarSlet
 3. Hejsa:) for mig har det også virket at lade nicol lege med tingene. Hun mistede hurtigt interessen. Men hvor er hun dog skøn:) jeg glæder mig til at se hvilke dyr du kommer frem til. Jeg satser på en til min datter:)

  SvarSlet
 4. Uhh, jeg glæder mig til at se de nye ting:)

  SvarSlet
 5. Åhhh hvor er jeg stadig RET misundelig på Julie der modtager den dejlige grønne abe :)

  SvarSlet
 6. Jubi, jeg glæder mig til at se hvilke dyr du får tryllet frem fra garnbunken.

  SvarSlet
 7. Hejsa!

  Vil blot fortælle at jeg nu er færdig med min version af den abeskønne. Tusind tak for inspirationen - jeg har lagt rigtig mange hits hos dig de seneste uger.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Hvor er den fed. Er de dyr svære at lave? Jeg har ikke den vildt store hækleerfaring... vh Maria

  SvarSlet