Pæn i tøjet


I dag har Idas farfar været på sin arbejdsplads i hele 40 år - sikke en bedrift! Derfor skal vi ud og fejre ham på behørig vis i aften (og som jeg nævnte den anden dag, kan vi også i dag fejre min nevøs 3 års fødselsdag, min venindes Esthers 4 måneders dag og Idas 9 måneders dag) og Ida skulle jo i den anledning klædes lidt ekstra pænt på synes jeg. Lige nu er noget af hendes fineste tøj, denne slå-om kjole som jeg har byttet mig til fra En fugl i hånden og jeg syntes det var tid til, at hun skulle have den på for første gang.

Jeg ville gerne have haft den nye koralfarvede Holly-bluse til inden under, men jeg har simpelthen ikke kunne støve den op, og der hvor jeg endelig fandt den, var den ikke i den rigtige størrelse. Tilgengæld har jeg fundet denne koralfarvede (eller "laksefarvet" som det vist hed den gang jeg var barn i start 90'erne). Den passer også rigtig fint til og så kostede den kun det halve af hvad en Holly koster så på en måde lidt win/win.


Normalt har jeg et barn, der ikke rigtig for griset sig selv i løbet af en dag, og jeg kan derfor som regel godt give hende noget pænt tøj på, der holder til om aftenen. Men i dag er så ikke lige en af de dage. Først tog jeg kjolen af pga. havregrøds-fare, så er blusen røget til tørre på radiatoren efter hun spiste en mundfuld jord som jeg så forsøgte at skylle ud af munden på hende igen og nu har hun så lige fået helt et glas sødmælk ned af ryggen på sig selv. Nu står dagens outfit ikke længere til at rede og hun får noget helt andet på i aften. Men hun var da pæn så længe det varede og kjolen er rigtig fin til hende.

Gå så væk med det kamera mor!

4 kommentarer

 1. Sikke en fed kjole - og den passer da perfekt i farven til blusen (eller omvendt :-))
  Kender godt det der med at man tror den går og så går det helt galt!

  God aften - med alt det I skal fejre får I da travlt...

  SvarSlet
 2. Hehe, sikke en ballade :) Men ja, fin var hun så længe det varede, og mon du ikke finder på noget andet hun kan være fin i i aften :)

  SvarSlet
 3. Åh, så lækker hun er! Typisk at det går galt når man har dresset dem op ;) Tillykke farfar og Idas 9 måneder.
  Jeg har heller ikke kune støve den Holly´s dragt ellr bluse op. Må jeg spørge hvor du har set den? Måske de har den i Carlas størrlse...

  SvarSlet
 4. Jo, hun fik skam noget andet næsten lige så fint tøj på, som holdt til at festlighederne var overstået, men jeg ventede også med at give hende det på til lige inden vi skulle ud af døren.

  Godt med en lille "påklædningsdukke" :-)

  Hej Mette, jeg har fundet den på houseofkids.dk. Har lige været derinde og tjekke og nu har de den (blusen) i 74 og 86. Sidst jeg så efter var den der kun i 86.

  SvarSlet