PIP for en ugle


Som I måske har set på Julias egen blog The Vintage Hausfrau, så har jeg hæklet hende en Uglehue i forbindelse med en change away. Jeg havde ikke noget mønster på huen, kun det billede Julia havde sendt mig af, hvordan hun gerne ville have den kom til at se ud, øjnene ville hun selv sørge for, hvis jeg kunne lave "kroppen". Så jeg kastede mig ud i et "fri hånds"-projekt efter bedste evner. Størrelsen skulle være 3-6 måneder og det har jeg sjuset mig frem til ved hjælp af Idas hoved, som den jo så lige skulle være et nummer for lille til. Der blev en lille garnrest tilovers så det blev også til en lille bamse til Julias kommende baby.

Ida agerer hue-model på skødet af morfar - og bare rolig skoldkopperne var udtørret, da billedet blev taget.

I går kunne jeg så spadsere på posthuset og hente min andel af denne give away, nemlig en dejlig god bid af det helt vildt flotte PIP-tapet, som Julia var så heldig at vinde hos Fruens syslerier. Jeg var grøn af misundelse, da hun vandt den give away, så glæden er ligeledes stor over at have fået en bid af kagen alligevel. Tusind tak for bytter'en Julia, det har været rigtig sjovt at blive lidt udfordret på denne måde og jeg er så tilfreds med mit nye tapet, det er nu det smukkeste i samlingen.


Med det samme jeg havde indgået byttehandlen vidste jeg, hvad jeg skal bruge størstedelen af tapetet til. Det skal pynte på tre trækasser som jeg vil bruge som hylder inde i mit hobbyrum. Kasserne er fra Trævarefabrikernes udsalgshandel (for en gangs skyld) og de skal have en omgang hvid maling inden de skal tapetseres i bunden og så skal de hænges lidt forskudt af hinanden og være det eneste pynt på hele væggen.

Jeg håber snart at kunne fremvise det endelige resultat samt mit helt færdige hobbyrum. Når jeg har fået lavet disse kasser er det kun bore-ting-fast-på-væggene, der mangler, før mit rum er helt færdigt - nå ja, og så lige en sovesofa og nogle hylder i et skab (og nogle gardiner, men det er en helt anden historie, som gør sig gældende i hele lejligheden).

2 kommentarer

  1. Sikke en sej hue - den er super sød! God gået uden mønster, er selv en hækle-mongol, så er super imponeret.

    Hilsen Rebekka

    SvarSlet
  2. Cool hue, og sød model ;0)

    SvarSlet