Oprydning


Så har skuresvampen været på arbejde i dag og hjemmet er nu en frisk og renere udgave af sig selv. Jeg mangler lige at svinge støvsugeren, men det må blive i morgen tidlig, for nu er det blevet for sent til den slags gerninger og babyen skulle jo nødigt vækkes af den væmmelig støj. Puslepladsen har også fået sig en overhaling, der kommer nemlig mødregruppe i morgen og i modsætning til de fleste andre slags gæster, så er puslepladsen rent faktisk et sted der også vil blive benyttet af disse. Ligesom det også vil blive bemærket, hvis ikke der bliver støvsuget, når de små nullermands-magneter skal møffe rundt på stuegulvet.

Jeg er også gået i gang med den helt store rydde-op-æsker-og-kasser-omgang og har fundet ud af, at jeg ønsker mig en Dymo Labelwriter. Indtil det ønske er blevet opfyldt, klistrer jeg lyserøde mærkater på alle mine æsker med tape.

7 kommentarer

 1. Hvor er du bare effektiv....(jeg er død misundelig, lige for tiden kan jeg bare ikke svinge mig op til noget som helst!!!)

  Jeg er viiiild med dine æsker...er de hjemmegjorte eller købte??

  Knus Malene

  SvarSlet
 2. Tja Malene, synes nu også energien til de der mere lavpraktiske ting i den grad mangler herhjemme. Men så er det godt når man venter gæster, så får man det ligesom gjort :-)

  Æskerne er fra House Doctor.

  SvarSlet
 3. Ih! Så fin skuresvampholder! :-) Og for en innbydende pusleplads! Der tror jeg godt nok de små trives godt :-)
  Fortsatt god weekend til dig!

  SvarSlet
 4. Kære Mie
  Hvor er du bare effektiv! Du må da godt liiggee komme forbi her!
  Ser rigtig dejligt ud....burde også gå i gang med er i gang med at læse "Havfruen" af Camilla Lackberg ( så får ikke lavet en disse)
  Har du set der er nogle der prøver at arrangere blogtræf i KBH d. 29 maj har et link på min blog.....

  SvarSlet
 5. Kaja; skuresvampeholderen fandt jeg i en mærkværdig lille butik i Bratislava og faldt for den med det samme og den har egentlig vist sig meget nyttig.

  Æblekinder; Tja, det med effektiviteten kan vist godt diskuteres, når det kommer til oprydning og rengøring, men det blev da i hvert fald gjort. Det værste ved sådan noget er jo bare, at jeg nu bare 2 døgn efter, stort set kunne begynde forfra, ihvert fald med oprydningen.

  Det kunne være supersjovt med et blogtræf her i Kbh, men desværre er det den dag vi skal holde 1 års fødselsdag for Ida. Håber der bliver en anden gang, hvor jeg kan komme med.

  SvarSlet
 6. Hej Mie, Jeg er helt tosset med din hylde som du har på samme billede med dine to ækser! Er det noget du laver og sælger, eller kan man kun sidde her og blive misundelig? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg har kun lavet denne ene, så nej, det er ikke nogle jeg sælger ud af :)

   Slet