Nu kan jeg også sy skjorterDa min nevø for nylig fyldte 3 år, tænkte jeg det var en god anledning til at få gjort noget ud af det drenge-bilstof jeg har haft liggende i noget tid. Jeg syntes stoffet ville egne sig godt til en skjorte, men var lidt tilbageholden med at kaste mig ud i det, da jeg aldrig har prøvet at sy en skjorte før. Men jeg tog min nye ven i hånden og sammen nåede vi faktisk frem til et resultat som jeg blev rigtig godt tilfreds med - det samme gjorde fødselaren heldigvis også.Nu har jeg endda truet manden med at sy ham en skjorte også, men måske skal det være noget mere neutralt stof for, at det skal være realistisk at han vil komme til at bruge den. Ved heller ikke om det er at slå et for stort brød op, men blev helt kæk efter dette første skjorteprojekt lykkedes.

3 kommentarer

  1. Den er meget fin og et skønt stof:-)

    SvarSlet
  2. Hvor er du sej Mie! Det tror jeg alligevel ikke jeg turde kaste mig ud i.. ser ret avanceret ud...

    SvarSlet