Natursutten - måske ikke så dum endda

Nu har jeg researchet lidt på den Natursut og balladen om ftalaterne og er blevet en smule mere rolig. I mit forrige indlæg har jeg henvist til en undersøgelse fra Søndagsavisen, der påviser en forhøjet procentdel af ftalater i Natursutten. Nu har jeg så fundet ud af, at producenten tilbagekalder nogle sutter fra et enkelt batch-nr. og har selv lavet yderligere undersøgelser, der foreløbigt viser, at de øvrige sutter skulle være i orden. Så indtil videre tager jeg den med ro og følger med i sagen. Det vil også glæde mig, hvis vi ikke skal forsøge at få Ida Evelyn til at bruge en anden sut, for det har vi aldrig haft held med.

Ida Evelyn med sin store træsut, 5 dage gammel

Selvom Natursutten er MEGET stor til en lille nyfødt, så har det altid været hendes foretrukne - eller det vil sige den eneste slags sut vi har kunne få hende til at bruge.

1 kommentar

 1. Hej Mie,
  Jeg håber at du har set, at hele testen er kaldt tilbage, og at den byggede på fejlagtige informationer og forkerte analyser?
  Der er ikke og der har aldrig været phthalater i Natursutten.
  Hele historien er så ulykkelig og træls...
  Kh/
  Anne-Dorthe, www.ecobaby.dk

  SvarSlet