Nålepuder - før og nu

I går var svigerfar forbi og hjalp med at få boret alle de sidste ting op inde i mit hobbyrum - juhu! Så nu er det faktisk helt færdigt, og lige så snart jeg har fået ryddet op og taget billeder er I alle sammen inviteret til en virtuel housewarming her på bloggen. I forbindelse med oprydningen besluttede jeg mig for også at lave mig en nålepude a la dem jeg har set nogle stykker af rundt omkring i blogland.


Med inspiration fra bl.a. Fruens syslerier og En fugl i hånden fik jeg derfor kreeret mig en ny nålepude. Dog er den ikke med ugle, men med en applikeret Holly-kløver på noget Holly-stof jeg har fra et af de stofnet man nogle gange får, når man køber (meget?!) Hollytøj. Idéen til at applikere en Holly-kløver fik jeg efter, at have set Rakels papirkløvere - super god idé.


Nede i min syæske fandt jeg også en gammel nålepude frem. Den er noget af det allerførste jeg har syet efter jeg i folkeskolen tog det obligatoriske symaskine-kørekort. Og det er da ikke helt dumt begået af en nybegynder, synes jeg, selvom man måske nok kan diskutere de "små" ristings kvalitet. Alligevel synes jeg, at den nålepude også skulle have sin plads i det nye hobbyrum, så den hænger nu sammen med den nyeste nålepude, lige bag Major'en, hvor jeg lige kan række ud efter dem. Den ene til knappenåle, den anden til synåle.

1 kommentar

  1. Jeg syr som det første en nålepude lige så snart maskinen er i hus. Det ligner en must-have!

    SvarSlet