Lækker strik og dumme sutter!

Vi er hjemme igen efter en dejlig lang weekend hos mine forældre på Falster. Med hjem i tasken fik vi bl.a. denne lækre cardigan som min mor har strikket til Ida. Den ligger nu fladt og tørrer efter jeg har haft den skyllet op. Opskriften er fra Drops og den er super-fin, jeg tror hun kommer til at kunne passe den i et godt langt stykke tid. Derudover lånte jeg EG-bogen til voksentøj af min mor, så nu må vi se om jeg kan få syet noget tøj til mig selv, som jeg vil være bekendt at gå rundt i. Da vi kom hjem tog de udsprungene perlehyacinter vel imod os.

Ihh altså...
I weekenden havde jeg også tid til at få læst Søndagsavisen, der kunne offentliggøre en ny undersøgelse, der viser et meget højt niveau af ftalater i Natursutten! Hvad er nu det? Nu har jeg gået og brugt formuer på denne type sut og været så glad for, at det er den eneste slags sut Ida Evelyn gider at bruge for den skulle jo netop være fri for alt det, der kunne være skidt ved en sut, og så viser det sig, at det er den bare overhovedet ikke.

Skam dig, Træsut!

Så hvad skal jeg gøre? Skal jeg se igennem fingre med ftalaterne eller prøve at vende hende til en ny sut eller hvad? Hvad ville du gøre? Og hvad gør DU, som også er/har været tilhænger af Natursutten? (eller "træsutten" som den hedder herhjemme)

3 kommentarer

 1. Hej Mie. Tillykke med den nye cardi, den skal I nok blive rigtig glade for. Den er et kæmpe hit her hos os. Så stort, at farmor nu også har kastet sig ud i at strikke hele to nye eksemplarer, så ny har vi to stk som hun bruger nu og en som ligger og venter på at hun bliver lidt større. Skønt altså :)

  Men, hvad er nu det for noget med den natur-sut?! Carla og jeg sad faktisk og kiggede på babybilleder her i formiddags og natursutten var den første sut som Carla fik. Men da der var flere som mente, at den var liiidt for stor til hendes lille babyhovede, gik vi over til mam´s sutter. Da vi så sad og kiggede på billeder idag, kom jeg netop til at sidde og ærge mig over, at vi kom fra natursutterne. Men det gør jeg da ikke længere. Sikke noget fusk :(

  SvarSlet
 2. Hej Mie,
  Sikke en lækker lækker cardigan...sådan én gad jeg da godt have til mig selv:-)

  Mht. natursutter, så har vi faktisk aldrig brugt dem...vi har haft de goe gammeldags med plastic, ftalater, farvestoffer og hele molevitten - og det har jeg faktisk været meget træt af! Så sent som i sidste uge, talte min mand og jeg om, at næste gang vi har små folk, så skal det være natursutten...men det gider jeg da ikke mere!!! Pest eller kolera??
  Knus Malene

  SvarSlet
 3. Hej Mette og Malene
  Ja, er det ikke en for lækker cardigan, kan godt forstå I har flere af dem, det tror jeg også vi ønsker os. Jeg gad også godt have en i voksenstørrelse :-)

  Efter at have gået og været lidt skuffet over vores sutter har jeg her til aften genvundet lidt håb for mine gode intentioner på suttefronten, da det ser ud til det kun har drejet sig om et enkelt batch-nr. Hvordan det lige har kunne lade sig gøre ved jeg ikke, men håber det er rigtigt.

  SvarSlet