Kunsten at folde en avishat

Jeg har endnu en gang været en tur i billedarkiverne og fandt disse billeder af mig selv som barn, iklædt en avishat og tænkte det kunne være sjovt at se sammenligningen med billederne af Ida Evelyn, der var iklædt en sådan avishat her til fastelavn.

1982

2010

Igennem min barndom har min far foldet utallige avishatte til mig og andre børn i nærheden. Så da Ida skulle være avis til fastelavn var det helt naturligt for mig at bede manden om lige at folde en avishat til Ida inden vi skulle ud af døren, for det er jo sådan noget fædre kan. Men det "far-kursus" havde manden ikke lige været på endnu, så vi måtte spørge Google om hjælp til at få foldet hatten (jeg har jo heller aldrig lært kunsten at folde avishatte, da min far jo altid har foldet dem for mig).

1982

2010

1 kommentar

  1. Hvor er det sjovt at se de gamle billeder - og de nye i sammenligning

    - og flot avishat ;)

    Kh. Mirjam

    SvarSlet