I love Paris in the spring time...

Ahh, hjemme igen efter fire fantastiske dage i den franske hovedstad. Alt er gået meget bedre end vi havde håbet på. Nå ja, vi fjumrede lidt rundt i det i lufthavnen da vi skulle af sted, men udover at skyde skylden på hinanden, skød vi også skylden på:
 1. vi havde været tidligt oppe
 2. langt tid siden vi sidst har rejst
 3. det er første gang vi skal have et barn og dertilhørende køretøjer med på en flyvetur

Ja, der er faktisk forskel på de to billeder.

Men altså, alt var perfekt og vejret inklusiv. Op til 19 grader befandt vi os i! Jeg nåede flere gange at fortryde, at mandens opgivende ansigtsudtryk lod mig overtale til ikke at medbringe de små ballerinaer. Men vi gik både rundt uden jakker og spiste aftensmad uden for på en fortovsrestaurant den sidste aften.

Stemningsbilleder fra Paris.

Ida nød også ferien i fulde drag og gav den som ægte fransk storcharmør. Paris var også stedet, hvor hun smagte sin første kage - en chokoladebolle fra et ægte fransk boulangeri. Ingen stor overraskelse, hvad hun syntes om det. Fars crepes med smeltet ost, fik hun også hurtigt smag for.


Shopping blev det ikke til så meget af, dels fordi manden hader at gå i butikker (desværre) og dels fordi jeg jo stadig er på dagpenge og de er lidt små for tiden (endnu mere desværre). Men heldigvis byder byen på en masse at se på og er i sig selv et overflødighedshorn af indtryk man bare kan tage til sig kvit og frit. Dagene er gået med en masse gåture i det fantastiske vejr og utrolig meget hygge med mand og barn og det opvejede faktisk den manglende shopping.

Et farveflor af indtryk i de parisiske gader.

Og velkommen til de nye faste læsere, der er kommet til mens jeg har været på ferie - det er dejligt at komme hjem til.

7 kommentarer

 1. Ser ud som om i har haft en skøn tur, er grøn af misundelse.

  Ps...kan altså ikke finde de fejl:-)

  SvarSlet
 2. Dejlig læsning. I love Paris too :)) Slutter mig til Line, jeg er altså også lidt misundelig.

  SvarSlet
 3. Skønt indlæg - og lækkert at du gør opmærksom på muligheden for at finde andre fornøjelser end shopping. Det tror jeg er godt at dyrke :)

  Velkommen hjem til kolde Danmark!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Wow, hvor ser det bare dejlig ud! Jeg gad også godt komme på sådan en forårstur, her oppe i nord er der stadig masser af sne!!

  SvarSlet
 5. Ej Mie, det ser bare så hyggeligt ud det hele. Og hvor ser du bare godt ud!
  Jeg er meget misundelig. Vil også afsted med min lille familie NU!

  SvarSlet
 6. Line; Ja, det har skam været en dejlig tur - og nej, er heller ikke sikker på der er hele 5 forskelle på de to billeder. Synes bare de er lidt sjove fordi de er taget lige efter hinanden, så det næsten ligner det samme billede.

  MollyMy; Det er sørme også en nem by at elske. Jeg har været der en gang for nogle år siden på studietur, men det var meget bedre at være der med sin egen familie, og det var mandens første gang i Paris.

  Mirjam; ja, det var faktisk også helt godt at opleve, at man kan nyde en storbyferie uden at shoppe (en gang skal jo være den første:-))

  SiriR; Jeg tror nu jeg var blevet ret nedtrykt, hvis jeg var kommet hjem til synet af sne igen. Det er sjovt så hurtigt man vender sig til, at det er forår og solskin, det føltes helt forkert at skulle tage tyk, varm jakke på igen i dag, men mon ikke snart solen for alvor også finder vej her til DK.

  Julie; Ihh, tak skal du have :-) Det kan altså virkelig også anbefales med sådan en familietur.

  SvarSlet
 7. Det ser skønt ud! Jeg vil gerne til paris igen, det er jo sådan en dejlig by. Vil gerne anbefale paris.dk til jer, der vil til byen. Der er masser af gode guides og tips :)

  SvarSlet