GIVE AWAY - endnu en abe søger nye græsgange

Endnu en abe er snart ved at se dagens lys, og fordi det er blevet forår, snart er påske, Ida Evelyn fylder 10 mdr. i morgen og alt mulig andet godt, så skal den udloddes i en give away.

Min grønne abe fra sidebar'en på bloggen har været meget efterspurgt, både her og ude i virkeligheden. Desværre er den ene grønne farve totalt udsolgt og udgået alle steder jeg har ledt efter den. Nu har jeg imidlertid fundet en grøn, der kan minde om den. Så den abe, der kan vindes, bliver altså forårsgrøn, nogenlunde som på billedet her.


Jeg bliver af og til spurgt (af folk i min ikke-bloglands-omgangskreds), hvorfor man som blogger laver disse give aways; hvad får man selv ud af det? Jeg svarer, at det jo er en måde at få spredt sit budskab på og øge kendskabet til ens blog og/eller designs, hvis man f.eks. har handel for øje. Jeg har som bekendt ikke handel for øje med min blog, men kan alligevel godt lide at få spredt mit "kreative budskab". Jeg synes også, at en give away er en fin mulighed for at lære faste læsere og nye blogs at kende. Desuden er det rigtig rart, en gang i mellem at kunne gøre andre glade med en lille ting man selv har lavet, det giver sådan en god tilfredshedsfølelse.

Men jeg har tænkt på, om jeg ikke skulle benytte chancen til at få lidt mere ud af denne give away selv? Jeg vil derfor gerne opfordre alle jer der deltager, til at give mig lidt feedback på min blog i jeres kommentar. Det er absolut intet krav, men jeg kunne godt tænke mig at høre lidt tanker både fra nye og gamle, høje som lave.

Ellers er reglerne for deltagelse de sædvanlige:

1 lod: Kommentar på indlægget
2 lodder: Kommentar + være eller blive fast læser
3 lodder: Kommentar + være eller blive fast læser + link fra din egen blog

Jeg trækker en vinder om en uge, den 6. april 2010.

Held og lykke!

OBS: Konkurrencen er nu afsluttet! 

106 kommentarer

 1. Jeg ♥ den fargeglade og "utenfor boksen" følelsen jeg får av den vidunderlige bloggen din.
  Mange skjønne detaljer som varmer ♥

  Jeg blir veldig gjerne med på give away'n din, 3 lodd til meg venenn.
  Tusen takk for at du deler hverdagen din med oss:)

  ~~~~~~~~~♥~~~~~~~~~

  SvarSlet
 2. Jeg blir mer enn gjerne med i trekningen om den fine apen, så jeg tar 2 lodd da jeg allerede er følger. :o)

  Ha en fin dag!

  SvarSlet
 3. Den er da bare skøn, den abe... Så jeg vil meget gerne være med med 2 lodder...Tak.. :o)

  SvarSlet
 4. Så prøver jeg igen! Sidste gang krydsede jeg virkelig finger for at jeg skulle være den heldige vinder, så derfor vil jeg rigtig gerne være med igen! Jeg ligger 2 lodder, 3 hvis det sidste lod kan komme med da jeg ALLDEREDE er fast læser :) Ellers 2!

  Mange knus Sarah

  SvarSlet
 5. Er du vild jeg er med med 3 lodder (Hvis det også gælder en fast følger??). Den er abeskøn....

  SvarSlet
 6. Hej, Jeg synes dine aber er vildt søde og håber meget at vinde den. Jeg er meget gerne med på 3 lodder!
  Jeg synes du har en dejlig blog og jeg kan rigtig godt lidt at komme forbi og se hvad du nu har kreeret. Dine ting er rigtig flotte og du er god til at bruge farverne. Jeg bliver inspireret af dine ting og det elsker jeg.
  Kh Anja

  SvarSlet
 7. Jeg synes dine heklede aper er helt fantastisk skjønne, og jeg er med med 3 lodd! :)
  Jeg liker hvordan du blogger om livet generelt, ikke kun kreative aktiviteter - og jeg blir virkelig insprirert av mye av det du kreerer. Mon jeg bare kunne lære meg å sy!! :)
  Kikk gjerne forbi min give away også :)
  Kaja

  SvarSlet
 8. Jeg tar gjerne to lodd!
  En fin ting med giveaways, er jo at man oppdager nye, flotte blogger!
  Du lager masse flott!

  SvarSlet
 9. Jeg har været fast læser, siden du deltog i en Give away hos mig. Jeg bliver inspireret af alle de krea-blogge jeg følger. Da du viste dit nye arbejdsværelse frem, fik jeg også lyst til at lave mit lidt om(og linkede til dig i mit indlæg). Jeg er mormor til 4, så alle de ting du laver til din datter er også vældig inspirerende:-)
  Jeg deltager i din konkurrence med 2 lodder.

  SvarSlet
 10. Hej Mie
  Jeg vil rigtig rigtig gerne være med med 2 lodder i puljen :) Jeg synes du har en super fin blog, men en masse dejlige billeder og farver. Du laver nogle skønne ting og du er rigtig sød til at lave let forståelige vejledninger - jeg har dog ikke haft lejlighed til at skulle bruge én af dem endnu, men jeg har noteret mig, at jeg skal tjekke dine fif til at få lige hjørner på patchworktæpper, når jeg næste gang skal lave sådan et :)
  Smil fra Trine

  SvarSlet
 11. 3 lodder til mig, jeg er helt vild med dine kreationer og lækker blog med gode billeder :0)

  SvarSlet
 12. Jeg synes at din blog er rigtig hyggelig og man bliver glad af at se de dejlige billeder! :-)

  SvarSlet
 13. Hej

  Har jeg overhovedet en chance... der vil komme så mange som vil vinde denne skønne abe.. Men det skal jo være mig, nu må det være min tur..Jeg elsker grøn og den abe er cool og skal da bo sammen med min elefant som min søster har hæklet for mig, den kan man også se på min blog..

  Jeg syntes du har en dejlig blog med en skøn blanding af kreative idéer og familieberetninger. En dejlig balance.. Du er til farver og spræl. Det er skønt og det smitter.
  Tak for det..

  Jeg vil gerne vinde.. og gør mine hoser grønne... med 3 lodder, for jeg får jo nok ikke 10 ;o)

  Lone

  SvarSlet
 14. Hej Mie. Jeg vil rigtig gerne vinde den skønne abe. Jeg har for ganske nylig opdaget din blog, jeg synes det er dejligt at du deler ud af kreative ideer og sy-tips. Jeg smider 3 lodder i puljen og håber du også vil kigge forbi min blog.
  KH Mia

  SvarSlet
 15. Skøn skøn abe - Jeg smider 3 lodder i puljen:o).
  God påske til dig og din familie.
  Vh. Louise

  SvarSlet
 16. sikke en fin grøn abe, den må jeg være med i kampen om at vinde, med 2 lodder. Jeg er ny herinde, men jeg har været fast læser på din side, næsten lige siden jeg kom herind. Jeg synes du laver nogle fine ting.

  SvarSlet
 17. Jeg er med på to lodder.. :-)

  SvarSlet
 18. Den er da bare så bedårende, den abe. Den vil jeg rigtig gerne vinde og smidder 3 lodder i puljen.
  Jeg elsker at kigge forbi din farverige blog med spændende projekter og gode sytips i fin harmoni med, at man ser en flig af, hvem du er som person:)

  SvarSlet
 19. Grøn er jo min yndlingsfarve så jeg MÅ bare med på 3 lodder!
  De er bare så fantastisk dejlige de aber, er så misundelig på alle jer der kan hækle:o)
  Jeg krydser alt hvad jeg har.

  SvarSlet
 20. Her skal jeg helt klart være med - min det enedelig kan blive min første winwin situation??

  God påske fra mig - 3 lodder, tak.

  SvarSlet
 21. Jeg kan godt li at kigge forbi din blog for at se alt det fine du laver:)

  er allerede fast læser, og vil meget gerne deltage med to lodder.

  SvarSlet
 22. Rigtig flot side du har her. Jeg er vild med denne abe, den kan mand da kun blive i godt humør over at se på. Synes også rigtig godt om dine muffins, mmmmm mums....
  3 lodder til mig.

  SvarSlet
 23. Sikke nogle flotte ting du laver, og så elsker jeg forårsgrøn! Jeg er med på 3 lodder... :)

  SvarSlet
 24. Hej. Jeg er ret ny på blogger - fandt din side hos mosskov design. Jeg bliver så glad af at se de finde billeder af hjemmegjorte ting.
  Og jeg vil give dig ret i at det er helt fantastisk at kunne glæde andre med så flotte gave - også helt uden grund :o)

  Jeg er med på 3 lodder. Din Abe er bare fantastisk flot, og passr perfekt til vores yngste - Peter, der ikke er så god til at sove selv.. Det kunne jo være at sin skønne abe kunne hjælpe ham på vej.

  God påske til jer.
  Hilsen Betina.

  SvarSlet
 25. Jeg vil også meget gerne være med igen med to lodder.

  Jeg kan godt li at følge med i dine kreative indkøb og -sysler:)

  SvarSlet
 26. Hej mie,
  Jeg følger din blog fordi den er farverig og inspirerende.
  Er med på 2 lodder til denne skønno grønne abe:-)

  SvarSlet
 27. Åhhh... Magnus vil ELSKE din abe og give den et trygt og sjovt hjem! :)

  Jeg synes du har en meget enkel og fin blog. De ting du laver ser man ikke andre steder og kan helt sikkert følge dine tanker bag bloggen.
  Min blog har jeg også pga. netværk! - tænk hvis man mødte én gennem blogverden der kunne berige ens dag, verden el. liv. Jeg har mødt et par stykker, måske du også har!? ;)

  Deltager med glæde med 2 lodder! ;)
  (Nu må jeg da snart være heldig i en GIVE AWAY!? (o:)

  SvarSlet
 28. Jeg vil rigtig gerne være med på to lodder. Det er bare en rigtig fin abe. Jeg følger fast med på din blog, og jeg synes det er nogle virkelig fine ting du laver, og så elsker jeg at læse din ofte humoristiske beskrivelse af, hvordan tingene bliver til. Det er altid skønt med personer der har selvironi, og det synes jeg altid, der er en undertone af herinde på din blog.
  Kh Signe

  SvarSlet
 29. Jeg er vild med dine aber, og smider da straks 2 lodder i puljen ;o)
  Du er fast på min blogroll, fordi jeg er vild med måden du beskriver jeres hverdag med Ida Evelyn, og selvfølgelig dine lækre kreative sysler. Jeg bliver inspireret af dig, og det kan jeg godt lide.

  SvarSlet
 30. Hej Mie.

  Ved du hvad ??? Jeg er SÅ glad for din blog findes. Fx. igår stod jeg og bøvlede med at lave mit eget skråbånd. Og som vi har snakket om før er vi begge sådan lidt "brugsanvisningsforskrækket". Og det gjorde sig selvfølgelig gældende igen igen :o/ Men jeg kom i tanke om, at du da vidst havde lavet en vejledning til hvordan man gør. Og vupti så gik det jo lige pludselig strygende :o) Takket være dig :o) Jeg nyder rigtig godt af din blog, og lader mig inspirere. Du er krea med mange forskellige ting, ligesom jeg selv. Desto større grund til at læse med hos dig :o) Mange mange gange tak for en super inspirerende blog.
  Din flotte give away vil jeg rigtig gerne være med i med 3 lodder ;o)
  Dejlig påske til dig og din familie.
  Knus Anette.

  SvarSlet
 31. Jeg er med på to lodder for jeg er nemlig én af dem der har spurgt efter aben, for den er bare så skøn, ligesom din blog som jeg fast følger næsten hver dag :-) Kh Dorthe

  SvarSlet
 32. Snupper 3 lodder. Jeg er ny læser, lokket til af håbet om en fin præmie, men nu har jeg også lige siddet og læst dine DIYs igennem, de er meget fine!

  SvarSlet
 33. Jeg er da helt klart med på 2 lodder... Sikke da en skøn abe!

  Hilsen Christina

  SvarSlet
 34. Uha, jeg var også med sidste gang. Den er bare så fin, den abe. Med krydsede arme, tæer, fingre og 3 lodder :o)

  Ha' en dejlig påske.

  Kh. Frøken Fiil

  SvarSlet
 35. Hej
  Jeg deltager med 3 lodder i din Give Away.

  Nyder at læse din blog og se alle de flotte ting du får lavet.

  Kh. Dianna

  SvarSlet
 36. Jeg er helt ny i denne blogverden og har lige for ½ time siden oprettet min egen blog :)
  Jeg sidder nu og lader mig inspirere af de mange spændende kreative blogs og må uden tvivl sætte din blog i denne kategori!!!
  Hvor er det bare en helt fantastisk abe du har kreeret... Den vil jeg meget gerne vinde :)
  Jeg melder mig som fast læser og deltager dermed med 2 lodder :o)

  SvarSlet
 37. Hej. Vil da gerne gi' mit besyv med om din blog. Er selv ny i blogverdenen og har aldrig heeelt kunnet forstå den dér trang til "snak" om alt og ingenting. Men din, og mange af de andre blogs jeg har fundet, handler jo om min konkrete interesse, nemlig alle former for kreativitet. Det er skønt, at komme omkring og se hvad andre har lavet af spændende ting. Og hvad der rører sig i deres verden. Din blog er mega inspirerende (faktisk har du inspireret mig til at hækle aber - har en familie på 8 nu - arh, det vil sige, 3 af dem er vandret hjemmefra og har valgt et nyt hjem. Den ene er i Caribien. Min datter på 21 har bortført en anden. Aber har det med at skifte skuldre. Lige nu sidder de 5 efterladte i min sofa i sjove positurer. Dét bliver man da glad i låget af, og lillepigen kommer op i mig igen.
  Er helt enig med dig i dine betragtninger om give-aways. Det er da en dejlig mulighed for at glæde andre, og at skabe netværk.
  Vil opfordre dig til at kigge forbi min blog, som jeg startede fornylig.

  SvarSlet
 38. Uha jeg vil også gerne være med.... kan bidrage med 2 lodder.

  Nyder som alle de andre også din blog, men ud over dine kreative sysler nyder jeg også indlæggene om ida evelyn. Jeg har selv en søn på 9 1/2 måned, og da jeg er startet efter barsel og ikke længere har mulighed for at komme i min mødregruppe, ja så fungerer du (og andre) altså som min blog mødregruppe... hehe se det vidste du ikke?

  Så bliv endelig ved med at lave indlæg om både det kreative og ida evelyn, for begge dele er da værd at prale af :)

  Rigtig god påske til dig og dine.

  kathrine

  SvarSlet
 39. Jeg tager 3 lodder:-)
  Du er velkommen til at kigge forbi og evt deltage i min give away:-)

  SvarSlet
 40. Ej nej nej det er jo mig, der har gået og savlet over din grønne abe!!! Grøn er jo bare min yndlingsfarve, så jeg skal simpelthen bare vinde den abe... Hver gang jeg er på besøg hos Krudtuglens mor, har jeg savlet over hendes abe - så er sikker på det er min tur nu :) 3 lodder til mig :)
  Kh. frk. høiriis

  SvarSlet
 41. Hvor ER han skøn :) Melder mig med det samme som fast læser og deltager med 2 lodder :) Krydser allerede fingre!!

  SvarSlet
 42. ÅÅÅHHH MIE
  Smider da lige 3 lodder i puljen!!!
  Altså de fantastiske aber du laver, er jo ikke til at stå for!!!!
  Krydser fingere og tæer og håber....
  Tillykke med prinsessen, allerede 10 mdr det går så stærkt, så husk at nyde!
  Rigtig god påske til dig og dine!
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 43. Øj den er sød :) Jeg vil gerne deltage med 2 lodder :) Jeg har lige opdaget din blog, så vil gerne give feadback når jeg har læst lidt mere på din blog. Men ind til videre ser den lovende ud :)

  SvarSlet
 44. Ja TAK jeg vil rigtig gerne vinde den frække grønne abe.Passer lige til min søn Sixtens nye værelse.Du er så dygtig og kreativ.
  Er fast læser, men ved ikke hvordan man bliver det. Har ingen blog. Men håber at være heldig.

  God påske.

  SvarSlet
 45. Ihh, jeg er helt pjattet med dine aber, og smider 3 lodder i puljen og krydser alt hvad der kan krydses for at jeg vinder.... :)

  SvarSlet
 46. Jeg vil gerne være med med 2 lodder, synes jo dine aber er super skønne :o)
  Jeg kan godt lide din blog, fordi jeg godt kan lide din stil først og fremmest. Så synes jeg du er super til at dele ud af tips og understøtte det hele med en masse gode billeder, så man rigtig kan følge hele forløbet. Og så kan jeg godt lide din blanding af kreative indslag og dagligdagstanker.
  Så tak for din blog!!
  KH Mette

  SvarSlet
 47. Jeg er vild med dine hæklede aber og så er den oven i købet grøn;o)
  Er med på 3 lodder
  Julie

  SvarSlet
 48. Den er bare så fin er sikker på Min trold vil synes den er sjov.
  Så 1 lod herfra .-)
  vh. louise

  SvarSlet
 49. Så stilig ape:) Er med, og får tre lodd:)

  SvarSlet
 50. Sikker en skøn skøn skøn Abe, den vil virkelig vække liv og glade dage på min søns værelse, eller måske som fin og anderledes pynt i køkkenet, hvor det er meningen grøn skal være det nye farve tema.

  Dine aber er bare så fantastisk skønne, man bliver rigtig glad af at kigge på dem.

  i hvert fald vil jeg rigtig gerne være med og have 3 lodder.

  SvarSlet
 51. Wauu den er vel nok fin :o) Jeg vil gerne deltage med 2 lodder. Pia

  SvarSlet
 52. Jeg skulle ønske at jeg kunne bli den heldige vinner av apen - den er simpelthen bare skjønn!! <3 Jeg blir med på 3 lodd ;o)
  Jeg er enig i at det er en glede i seg selv å kunne glede andre, og da hvis det kan være med noe man har laget selv.
  Ønsker deg en fin påske.
  Kh Siri

  SvarSlet
 53. Hej Mie,
  Sikke hurtigt det går her hos dig! Mange kommenterer allerede :-) Jamen jeg vil da også være med, og helt klart være med som fast læser.
  Dejlig blog du har! Elsker alt hæklet/strikket, men gør det desværre ikke selv. Er vild med de farver du bruger, og din blanding af både personlige og kreative billeder i din side-bar :-)

  Kram fra Barbara

  SvarSlet
 54. Hov... glemte helt! 3 lodder tak :-)

  SvarSlet
 55. For en flott give away:) Den vil jeg gjerne være med på! Det blir da 3 lodd på meg.

  God påske!

  SvarSlet
 56. Jeg har først lige opdaget din blog, men elsker at hækle og få nye ideer OG så har jeg selv to bavianer på 11 måneder, så glæder mig helt sikkert til at læse med :)

  Smider tre lodder i puljen og håber Ida og Magnus skal være så heldige at vinde aben (og så kan du spare portoen, for jeg kommer gerne forbi Frb og henter og hilser på ;-) )

  SvarSlet
 57. Jeg er med på 3 lodder. Nu må jeg da snart være heldig, har endnu ikke vundet en give-away.
  Kh Julie, som elsker at læse din inspirerende blog. Du kan bare det dér!

  SvarSlet
 58. Wow :)
  wara@poczta.forward.pl
  ADA

  SvarSlet
 59. Sikken en fantastisk abe. Den håber jeg at kunne vinde :o)
  Jeg vil gerne deltage med 2 lodder.
  Jeg er selv lige begyndt at hækle, og finder inspiration i alle jeres blogs.
  Jeg overvejer også selv, om jeg skal have lavet mig en blog, så jeg kan vise mine kreative ting og måske inspirere andre :o)

  SvarSlet
 60. Jeg prøver lykken og vil da gjene gi denne herlige karen et nytt og godt hjem:)

  Jeg er fast leser fra før, og synes alltid det er hyggelig å titte innom deg og se hva du finner på! Et farerikt og inspirerende univers har du laget her på bloggen din, og du er en av grunnene til at jeg er på "hekle-kjøret" igjen...takk for det:)

  3 lodd til meg:)

  SvarSlet
 61. Ihhhh det må være et tegn... For ynglingsdyr er en abe og farve er grøn :0) Jeg er med med 3 lodder
  Og sikke en super blog.. :0) god påske

  SvarSlet
 62. Jeg vil gerne være med på 2 lodder. Hvor er den bare skøn den abe, den må gerne bo hos mig.
  God påske

  SvarSlet
 63. Jeg tar 3 lodd=). Den var kjempeskjønn den lille apen:)

  SvarSlet
 64. Jeg er ny her, men glæder mig til at kigge nærmere på din fine blog! Og vil i mellemtiden skynde mig at være med i din give away! Jeg ææælsker grøn og jeg ææælsker aber - og jeg ville ææælske at give denne til min søn! :-) 3 lodder, tak.

  SvarSlet
 65. Jeg vil gerne be om 2 lodder. Jeg er glad for at følge med på din blog, men får nogen gange helt dårlig samvittighed over alle mine hængepartier, fordi du er så pokkers produktiv...
  Men det er rigtig dejligt med inspirationen du kommer med.
  Kh. Malene.

  SvarSlet
 66. Jeg vil gerne bede om 3 lodder. Din blog er rigtig fin en lille niche. Jeg er mest til små historier og så en visuel oplevelse. Det lykkes meget godt for dig på din blog.

  SvarSlet
 67. Jeg må simpelthen nuppe alle 3 lodder! :D Håber på det bedste! :D

  SvarSlet
 68. Super skøn abe. Som jeg da også rigtig gerne vil vinde.. Så lægger 3 lodder :)

  SvarSlet
 69. Jeg vil gjerne være med. Har ikke egen blogg, men blir følger av din fine blogg i dag.

  2 lodd.

  Hilsen Fama, Norge anihaarb@online.no

  SvarSlet
 70. Uha jeg har helt glemt at tilmelde mig er straks med på 3 lodder. Kh. Mette

  Elsker din skønne blog med det seje navn :-)

  SvarSlet
 71. Så er jeg da med på 2 lodder ;O)

  Jeg er helt ny blogger, men hvis jeg skal nævne noget med din blog, må det være at den er dejlig rolig - jeg kan nu godt li bloggene med mange farver, men det er også rart at komme til noget "nemt" for øjnene - hvis du forstår ;O)

  Hilsen
  Betina

  SvarSlet
 72. Det var en allt fin apa du gjort. Den är nog fin i alla färger, men den gröna passar våren. Vill gärna vara med i din give away. Länkar i min blogg och är hädanefter en följare på din blogg. God fortsättning. //MalinSj

  SvarSlet
 73. Jeg er vild med den abe ;) Og din blog! Dejlige indlæg, fine billeder ;)

  SvarSlet
 74. og forresten - 3 lodder tak ;)

  SvarSlet
 75. Lækker knaldgrøn abe. Vil meget gerne deltage i lodtrækningen med 3 lodder.

  SvarSlet
 76. Jeg vil gerne vær emed på tre lodder :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 77. Hej Mie!

  Tak fordi du lavede et indlæg, der mindede mig på at jeg skal huske at deltage i din fantastiske giveaway ;-)
  -jeg vil meget gerne deltage med 3 lodder, og håber så at Melvis får sig en buddy ;-)

  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 78. Hej Mie..
  Tak for reminder-indlægget - ellers var jeg da gået helt glip af denne skønne give away, bare fordi jeg havde tilladt mig at tage på ferie..;)
  Jeg er med på tre lodder.. Den er skøn!!!
  Kh Anne

  SvarSlet
 79. De er altså bare super søde, de aber der. Jeg er helt klart med på 3 lodder :)

  SvarSlet
 80. Ja, klart jeg vil være med. To lodd til meg.

  SvarSlet
 81. 3 lodder til mig.
  Jeg blir kreativt inspireret af din blog.

  SvarSlet
 82. Hej Mie,

  Argggg, hvordan har jeg overset din give away indtil nu??? Snupper naturligvis 3 lodder og krydser fingre for, jeg vinder den herlige grønne forårsabekat...

  KH Helle

  SvarSlet
 83. Hvor er den bare skøn :) Jeg smider to lodder i og krydser fingre for at det er mig, der bliver den heldige vinder.
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 84. Hej jeg skynder mig også lige at være med, med to lodder.
  Skøn abe man kan vinde og lige i min farve :D

  Hvis du har lyst har jeg også gang i en give away på min blog som er kimikarza.blogspot.com

  håber du har lyst til at kige forbi.

  Vh Helle

  SvarSlet
 85. WOW, den er bare for skøn , den lille abe:-) melder mig med 2 lodder ,ha en dejlig dag .

  SvarSlet
 86. Jeg vil meget gerne deltage i din give-a-way. Synes aben er HELT vildt skøn og da min lille prut bliver 1 år d. 27 april, ville det være en god gave til ham:-)
  Jeg har ikke læst med på din blog før, men det jeg lige har smug-kigget mig til nu her, ser virkelig godt og lærerigt ud. Så jeg er på som fast læser fra nu af!
  3 lodder til mig, tak:-)
  God dag!

  SvarSlet
 87. Øjjj Hvor er den fantastisk.

  2 lodder til mig tak (kommentar og fast læser)

  SvarSlet
 88. Jeg fandt din blog fordi Metteb anbefaler den, og jeg er da saa glad for at jeg kom ind og kigge! Sikke en fin og spaendende blog. Jeg glaeder mig til jeg har et roligt oejeblik, hvor jeg kan sidde og kigge det hele igennem :)

  Din abe er skoen! Jeg tager 2 lodder tak.

  Vh Lone

  SvarSlet
 89. Hejsa

  Faldt lige over din blog.... Hvor er der altså mange mange skønne ting, og rigtig mange gode ideer..

  Jeg vil gerne være med med 2 lodder, og håber, at den dejlige abe kan komme hjem til mig og bo...

  KH
  Cristina

  SvarSlet
 90. NØJ skøn abe!!! Min lille datter...og lillebror som kommer til sommer, vil ELSKE den :-)

  Jeg er netop faldet over din blog, og den ser rigtig spændende ud. Det græsgrønne stof har jeg syet en pude i - til en veninde. Jeg skal da vist også ha lavet en til mig selv :-)

  Tillykke med din pige forleden :-)

  Nu vil jeg lige surfe lidt mere rundt på din blog, og jeg er selvfølgelig med med 3 lodder :-)

  Kh Tina

  SvarSlet
 91. Øh flot...med det der tillykke :-) Det var vist et andet indlæg jeg har læst. Kan jo læse at din datter er fra maj :-))
  Men tillykke med hende i maj :-)

  SvarSlet
 92. Hejsa.
  Hvor er det en fin abe. Jeg er fuldstændig solgt og det ville min datter også være. Så derfor sender jeg 3 lodder afsted. :0) I øvrigt en super blog du har. Knus

  SvarSlet
 93. wee jeg kan da lige nå at være med. Hvor er den bare super sød. -skal føde vores lille dreng her om godt 6 uger, så synes da helt sikkert at den ville være helt perfekt til sådan en bette mand. Må krydse hænder og fødder på jeg vinder. ha ha..

  Er med på 3 lodder.

  mvh. Kristiane

  SvarSlet
 94. Åhhh, så fin! Jeg vil gjerne delta med 3 lodder.

  SvarSlet
 95. Nå har meg og min lille datter kikket rundt på bloggen din, og vi liker det vi ser!!
  SÅ utrolig mye kreativt, så mye bra, og bare bruk av hjertebankende flotte farger,stoffer og mønstre :D

  derfor blir det 2 lodder til liten og stor :D
  Tvitvi, håper vi vinner!!
  Hilsner

  SvarSlet
 96. Jeg kan vist lige nå at være med på 3 lodder. Super skøn abekat!

  SvarSlet
 97. Hai
  Jeg er meget gerne med 1 lodd. Jeg savnar en blog dessverre. Jeg fand din blog genom "en fugle i hånden".
  Og jeg synes att du laver fine og flotte ting. Jeg kommer fra Sverige og jeg bor i Malmo. Ha det godt fra Malmo

  SvarSlet
 98. ihhh, jeg vil også gerne være med - deltager med 3 lodder! :)

  SvarSlet
 99. ÅÅÅ, det var jammen fint at jeg så noen som hadde linket til din give-away. For nå oppdaget jeg jo nettop din flotte blogg!!! Masse kreativt, gode ideer , flotte farger og mye pent!!! Jeg bliver gjerne din følger og vil gjerne være med på denne give awayen!! *nydelig premie*

  så to lodd til meg og tvi tvi:-)

  Ha en super dag!!

  SvarSlet
 100. Kan jeg mon nå at være med?
  smidder i hvert fald tre lodder.
  Og så vil jeg bare sige HURRA og DEJLIGT, for dine tanker bag konceptet Give-Away...for hvor tit får jeg ikke også dén der med: "Hvorfor gør du det???" stukket i hovedet!!
  Behøver der egentlig at være en grund? Nej vel?
  I hvert fald: Skøn BLOG.
  Hilsen Frk. Hverdag

  SvarSlet
 101. Man kan nu ikke længere tilmelde sig denne lodtrækning.

  Tusind tak til alle deltagere - vinderen bliver offentliggjort inden længe.

  SvarSlet
 102. Øv, jeg kom lige præcis for sent! Men hvor er det dog en fantastisk skøn abe...

  SvarSlet
 103. Sikke en fin abe! Den ville min kommende søn elske! :-) 3 lodder til mig, tak.

  SvarSlet
 104. er nødt til også at være med i denne give-away... har lige lavet et abe-værelse til min søn og han elsker det og jeg er flere gange kommet ind på din side i forsøget på at finde en opskrift på en hæklet abe og er dybt forelsket i den men er stadig kun ved at lære mig selv at hækle, så jeg må nøjes med at håbe på at vinde en i stedet :-) de er super flotte...deltager med 2 lodder, tak

  SvarSlet
 105. Dette er desværre et gammelt indlæg, så give away'en er slut.

  SvarSlet
 106. Sex DriveOne of the reasons why certain to do this mildly.
  The rule slow is increasing the line flow rate to the
  there are soundless a fistful of men who would silent pauperism a yearner and larger member.
  The other utilization is called stretch and it tug profligate and not exactly tegument.
  Also see my web page - penis advantage review

  SvarSlet